Suit up voor de zomer: deze outfits droeg Máxima in juni

We zetten de looks die Máxima in juni droeg nog eens op een rijtje.

Lees ook

2 juni: Geel goed

Op 2 juni bracht de koningin (op de fiets!) een bezoek aan het Kunstmuseum in Den Haag. En tijdens haar eerste bezoek in de maand die de zomer inluidt, liep ze er dan ook bij als een echte zonnestraal in een broekpak van MaxMara

3 juni: Boho chic

Ook op 3 juni ging Máxima cultuur snuiven, maar dit keer mocht Willem-Alexander mee. Tijdens een date night bij de eerste voorstellingsavond na de heropening van het Nationaal Theater droeg de koningin een zwarte maxi-jurk van het merk Zazi. Ze combineerde het hippie juweeltje met hakken van Gianvito Rossi voor een chique twist.

4 juni: Wonderlijk wit 

Op 4 juni ging Máxima op werkbezoek naar een bekende supermarktketen in Nijmegen om onder andere te praten over de hamsterwoede rondom het coronavirus. Ze liet zich er, ondanks dat ze was omgeven door voedsel en risico’s op vlekken, niet van weerhouden om van top tot teen in het wit gehuld op de afspraak te verschijnen. De classy witte outfit bestond uit een blouse van Zara (we love a budget-queen) en een pantalon van Massimo Dutti. De sjaal die ze casual over haar schouder had gedrapeerd is van het merk Balmuir.

11 juni: Queen in cream 

Máxima brengt een werkbezoek aan de vrijwilligersorganisatie House of Hope. Voor de gelegenheid trekt ze een trendy crèmekleurig ensemble uit de kast dat aan de bovenkant volledig bestaat uit items van Massimo Dutti, gecombineerd met een pantalon van Zara. Leuk (verstopt) detail: de trui is asymmetrisch en heeft maar één mouw. Je shopt hem hier

16 juni: T-shirt met een twist

Tijdens een werkbezoek in Hoeksche Waard draagt Máxima iets wat verdacht veel op een jeans lijkt, maar stiekem toch gewoon weer een pantalon is. Het donkerblauwe exemplaar is van NATAN, net als de witte top die ze erbij draagt. 

25 juni: koningin van Oranje 

Na bijna een volle maand in broeken kiest Máxima op de valreep weer voor een jurk. Tijdens een werkbezoek aan een technisch installatiebedrijf in Apeldoorn hult ze zichzelf in vrolijk Oranje. De mouwloze jurk is gemaakt door modehuis NATAN. 

30 juni: strik erom 

Het is een soort zoekplaatje (klik hier voor het grote exemplaar), maar tijdens de uitblinkerslunch op 30 juni droeg Máxima een oude liefde van NATAN. Ze droeg het jurkje al eerder in 2010, 2011, 2012 én 2014. 

Bron: Koninklijk Huis, Modekoning Máxima | Beeld: Koninklijk Huis

Laatste nieuws

Zie ook