‘Prinses Beatrice wil verhuizen en opnieuw beginnen door prins Andrew schandaal’

De dochter van prins Andrew zou samen met haar man elders in Europa opnieuw willen beginnen.

Royal-expert en schrijver Phil Dampier heeft dit aan de Australische website New Idea laten weten. 

Uit betrouwbare bron heeft hij gehoord dat: “Beatrice en haar verloofde Edo Mapelli Mozzi overwegen om naar Italië te verhuizen om daar opnieuw te beginnen.” De aanleiding is volgens de schrijver het schandaal rondom prins Andrew.

Gewoon gelukkig zijn

“De 31-jarige kleindochter van koningin Elizabeth werkt niet als royal en zou gewoon graag een gelukkig leven willen hebben”, stelt Phil Dampier. “De prinses heeft veel te verduren gekregen dankzij prins Andrew. Het schandaal rondom haar vader overschaduwde bijvoorbeeld het huwelijk waar ze zo naar uit had gekeken. Het huwelijk, dat gezien de omstandigheden niet groots, maar klein en bescheiden gevierd zou worden, werd uiteindelijk alsnog uitgesteld door het coronavirus.”

Vader onder vuur

Hoewel prins Andrew blijft ontkennen, nemen de beschuldigingen aan zijn adres toe. Hij zou de 17-jarige Virginia Giuffre seksueel hebben misbruikt nadat ze door Jeffrey Epstein voor seks verhandeld was. Andrew ligt sowieso al jaren onder vuur door zijn langdurige vriendschap met Epstein. Een interview dat hij vorig jaar gaf om zijn naam te zuiveren, had het tegenovergestelde effect. De prins heeft in november 2019 daarom al zijn openbare functies neergelegd.

Bron: Daily Mail, New Idea | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws