Tip! Het meest luxe stadsstrand in hartje Eindhoven

Kom heerlijk chillen, zonnen, eten en drinken als ware het aan de mediterrane zee.

Lees ook

Yes! De zomer is in aantocht en dat blijkt maar weer: her en der toveren Nederlandse steden zich om tot luxe stadsstrand (us likey). Eindhoven gaat voorop.

Vanaf 3 juli kun je bij Insight Beach de gehele zomer relaxen aan het water in hartje Brabant. Geniet van een chille beach experience op luxe bedjes waar je luistert naar de beste dj's terwijl je nipt aan je favoriete (gekoelde) drankje, want we gaan er vanuit dat het een prachtzomer wordt. Oh ja: snacks worden klaargemaakt door topchefs.

Luxe stadsstrand

Insight Beach is een blend tussen beroemde clubs als Nikki Beach (Miami, Marbella), Ushuaia en Blue Marlin (Ibiza). Denk aan luxe strandbedden, heerlijke drankjes, de beste bites en lekkere beats. Via de website bestel je van tevoren een lounge bed of speciale cabana voor twee personen en word je bij aankomst door één van de hostesses naar je plek gebracht. Je kunt kiezen tussen een ticket voor de middag of avond, met maximaal 100 andere mensen. Wie beide dagdelen wil blijven, krijgt korting middels een day ticket. Een fles champagne van Moët & Chandon en een kleine goodie bag zijn ‘on the house’.

Op het grote, zonovergoten terras aan het water kun je ook heerlijk eten. Bestellen doe je gewoon vanaf je bedje. Op de kaart staan bijzondere gerechten van top-chef Pascal Ariëns van restaurant By Pascal (Oosterhout). Denk aan frisse sushi, de beste oesters en kaviaar, king krab, kreeft of een luxe fruit de mer. Liever vlees? Geniet dan van een een sappige entrecote met frietjes. Uiteraard staan er ook lichte bites zoals vers fruit en een aantal vegetarische gerechten op het menu.

Bij elk bedje (met zachte handdoeken!) hangen twee koptelefoons waarmee je kunt genieten van de lekkerste beats van top dj’s als Funkerman, La Fuente, Sidney Samson, Olivier Weiter, Miss Melera, Tom Zeta, Marco V, Ruben Vitalis en Vunzige Deuntjes Soundsystem die live draaien vanaf het terras. Elke dag kent een ander genre en creëert een andere zomerse vibe, gehost in samenwerking met partners als Vunzige Deuntjes, de Vrijdagborrel, Exit, Terug Naar Toen, Rewind, R&B Sunday en Sound-fleet.

Grand Opening

Speciaal voor de opening heeft Insight Beach vanaf vrijdag 3 juli een weekend lang een speciale line up en kun je kennis maken met alle luxe faciliteiten, het heerlijke eten en de dj’s. Meer informatie vind je op insightbeach.nl

Beeld: Insight Beach

Laatste nieuws

Zie ook