Leuk om te weten: Hertogin Kate haar leven in grote getallen

De hertogin haar leven zit vol met: nummers! Van het aantal privévluchten tot aan de kosten van de Royal Wedding.

Lees ook

Van het aantal gasten op haar bruiloft in 2011 tot het percentage positieve krantenkoppen over haar. De hertogin haar leven zit vol met: nummers!

Drie uur

Zo lang duurde het voordat de zwart-witte jurk van Zara (royal koopje van zo'n 16 pond) was uitverkocht. Ze droeg 'm begin dit jaar tijdens een werkbezoek.

4 vluchten

De Royal Wedding betrof een honeymoon naar de Seychellen met vier privévluchten incluis.

21 instellingen

Hertogin Kate is van 21 liefdadigheidsinstellingen beschermvrouwe.

45%

45% van de (online) krantenkoppen tussen mei 2018 en januari 2020 was positief wanneer het ging over hertogin Kate. Zo'n 47% was neutraal en maar 8% was negatief. We horen Meghan in de verte mokken – wat we totally (!!) begrijpen.

223%

Het modehuis Alexander McQueen mag in heur handjes knijpen met een grote fan als Kate Middleton. Door het dragen van het label zijn de verkoopcijfers met zo'n 223% gestegen.

1215 werkbezoeken

Sinds Kate dankzij haar huwelijk met Britse prins William 'Hertogin van Cambridge' is, heeft ze 1215 werkbezoeken afgelegd. You go Duchess!

1900 gasten

Zo'n 1900 gasten werden tijdens de ceremonie in Westminster Abbey in 2011 uitgenodigd om te kunnen toosten op het huwelijk van Will en Kate. We gokken dat ze er een paar heeft overgeslagen om een babbeltje als Kersverse Hertogin te maken.

26,3 miljoen euro

De bruiloftskosten van prins William en Kate Middleton worden geschat op zo'n 23,7 miljoen pond (omgerekend 26,3 miljoen euro). Alleen de bloemen hebben het Britse koningshuis al zo'n 800.000 pond gekost.

Bron: Tatler, People, the Sun | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook