Lekker kashen: Dit is hoeveel de rijkste Kardashian verdient

Dat ze een van de rijkste televisiefamilies in de geschiedenis zijn moge duidelijk zijn, maar wie is nu echt het rijkst?

Lees ook

Er is altijd wel iets te vertellen over de Kardashian-Jenners, maar wie verdient er nu eigenlijk het meest? En wie komt er het minst goed vanaf? Wij zochten het voor je uit. 

8. Rob Kardashian – €9.000.000

Goed, het is misschien geen verrassing dat de enige Kardashian-kerel het minst verdient. Hij heeft immers een flinke stap terug gedaan en is nog nauwelijks in het openbaar te zien. Ook in Keeping Up With The Kardashians verschijnt hij bijna nooit meer. Het is daarom nog best een prestatie dat hij alsnog zo’n 9 miljoen euro waard is. 

7. Scott Disick –  €35.000.000

Ieders favoriete Kardashian die niet eens echt een Kardashian is: Scott Disick. Toch bungelt ook hij onderaan het lijstje met een geschatte waarde van 35 miljoen euro. Maar als je bedenkt dat hij hier alleen maar voor met Kourtney hoefde te trouwen, kun je je afvragen of je zelf wel de goede levenskeuzes hebt gemaakt. 

6. Kendall én Kourtney – €40.000.000

Supermodel Kendall en haar oudere halfzus Kourtney, tevens de oudste Kardashian-dochter, zijn beide zo’n 40 miljoen euro waard. Kourtney heeft overigens net bekend gemaakt dat ze niet meer te zien zal zijn in KUWTK, maar het lijkt er niet op dat ze binnenkort afscheid hoeft te nemen van haar luxe leventje. Al dan niet in de spotlights. 

5. Khloe Kardashian – €45.000.000

Als dit lijstje ging over humor, stond Khloe met stip op 1, maar met een bankaccount waar zo’n 45 miljoen dollar op staat, blijft ze hangen in de middenmoot.

4. Kris Jenner – €80.000.000

Momager Kris mom-managert zo’n 35 miljoen euro per jaar haar bankrekening op en heeft een geschatte waarde van €80.000.000. Niet slecht. 

3. Caitlyn Jenner – €89.000.000

Één ding is zeker, na haar scheiding van Kris Jenner is Caitlyn er in ieder geval niet financieel op achteruit gegaan. 

2. Kim Kardashian – €309.000.000

Beginnen de cijfers al voor je ogen te dansen? Dan wordt het nu helemaal even doorbijten, want we zijn aangekomen bij de échte grootverdieners in de Kardashian-Jenner familie. Kim K is naast realityster en advocaat in wording, eigenaar van verschillende extreem succesvolle bedrijven. Zo heeft ze naast haar eigen merchandise ook een beauty-lijn (KKW Beauty) en een shapewear-collectie met de naam Skims. Haar man Kanye doet het overigens ook niet slecht. Het geschatte inkomen van het Kimye-huishouden komt gezamenlijk namelijk op zo’n 450 miljoen euro uit. 

Dit bericht bekijken op Instagram

💥

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

1) Kylie Jenner – €796.000.000

Er kan er maar één de beste zijn en die titel gaat naar de jongste zus. Ze heeft dit voor het grootste gedeelte te danken aan haar succesvolle make-up merk Kylie Cosmetics. Kylie werd in 2018 en 2019 zelfs door Forbes uitgeroepen tot jongste self-made billionaire in de wereld, maar deze titel werd in mei teruggetrokken omdat ze ervan wordt beschuldigd Forbes te hebben misleid met belastingfraude. Het is ook nooit genoeg… 

Dit bericht bekijken op Instagram

let’s skip to the good part💫💫

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner) op

Bron: Hello Magazine | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook