Boost de vochtbalans van je huid met deze Hydratatie Booster

Dit product biedt 24 uur lang actieve, intensieve hydratatie.

Lees ook

Een effectieve, hydraterende crème is van belang om de huid de essentiële ingrediënten te kunnen geven die het nodig heeft om de gezichtshuid stralend te houden. Belangrijk, want de huid moet beschermd worden tegen overmatig zonlicht, veelvuldig wassen van de gezichtshuid of simpelweg het huidverouderingsproces. Rijke gezichtscrèmes kunnen echter een vettig laagje of plakkerig gevoel achterlaten als het product niet volledig wordt opgenomen.

Eucerin introduceert nu de Hyaluron-Filler Hydratatie Booster. Dit product biedt 24 uur lang actieve, intensieve hydratatie. Door de lichte geltextuur wordt het product snel opgenomen. De Hydratatie Booster bevat 11 ingrediënten, waardoor het product een hoge concentratie actieve stoffen bevat, zoals een drie keer hogere concentratie hyaluronzuur*. Naast het hydrateren van de huid, helpt het product fijne lijntjes te verminderen door de huid van binnenuit op te vullen.

Effectieve, lichte geltextuur voor alle huidtypes

Hyaluronzuur is al lang een bewezen en effectief ingrediënt in dermocosmetica en als huideigen stof heeft het voordelen voor de huid: het behoudt het vochtgehalte, omdat het water aantrekt en bindt. Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster is geschikt voor dagelijks gebruik en voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. De booster brengt gemakkelijk aan, trekt snel in en laat een fris en niet-vettig gevoel achter. De transparante formule is verrijkt met actieve ingrediënten om de huid die behoefte heeft aan hydratatie, tot wel 24 uur lang van langdurig vocht te voorzien.

Eerste tekenen van huidveroudering

Genen, levensstijl en de leefomgeving zijn van invloed op hoe en wanneer de huid begint te verouderen. Velen merken de eerste tekenen van huidveroudering in de mid-twintiger jaren op: er beginnen fijne lijntjes en rimpels te verschijnen en de huid kan er dof en vermoeid uitzien. De Hydratatie Booster biedt hier uitkomst. Het product is geschikt vanaf de eerste tekenen van huidveroudering. 

Dagelijks gebruik

Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster wordt het beste dagelijks aangebracht als een tweede stap in de gezichtsverzorgingsroutine, na het reinigen en voor verzorgingsproducten. Door de niet-plakkerige textuur is de Hydratatie Booster ook geschikt als primer onder make-up.

Bron: Eucerin | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook