Lief: Hertogin Kate onthult dat prins Louis moeite heeft met déze lockdownregel

De kleine prins Louis had volgens zijn moeder Kate veel moeite met het begrijpen van een specifieke lockdownmaatregel.

Lees ook

De coronacrisis spaarde niemand, dus ook de Britse royals hebben de afgelopen maanden in lockdown gezeten. Nu in Groot Brittanië het leven langzaam weer een beetje op gang komt, blikt Kate Middleton terug op de vreemde periode. 

In een gesprek met BBC Breakfast verklapt de hertogin dat ze het hele lockdown gebeuren soms best lastig vond. “Het was een uitdaging, maar dat zal voor heel veel mensen gelden.” 

Fijn, maar stressvol

Kate benadrukt dat ze het ontzettend fijn vond om zoveel tijd met de kinderen door te brengen, maar dat het net zo veel stress heeft opgeleverd. “Je zit toch op elkaars lip en moet thuis lesgeven, dat was best pittig. Ik heb altijd al veel respect gehad voor leraren, maar nu alleen nog maar meer.” 

Prins Louis

Op de vraag hoe de kinderen omgingen met met de coronamaatregelen, antwoordde de hertogin met een lieve anekdote over de kleine prins Louis. Haar tweejarige zoon begrijpt er namelijk maar weinig van. “Louis begrijpt niets van social distancing, hij wil met alles en iedereen knuffelen. Vooral met kindjes die jonger zijn dan hij.” Schattig!

Bron: Story.nl | Beeld: Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook