Summer fashion inspo: 5 manieren om een sjaal in je haar te dragen

Sjaals als haaraccessoire zijn de zomertrend van 2020. En dit is hoe jij er de show mee kunt stelen!

Lees ook

Een sjaal als haaraccessoire is weer helemaal terug. Het is de perfecte manier om iedere outfit een fashionable twist te geven én ideaal voor een bad hair day. Maar het allerleukste is dat er zoveel verschillende manieren zijn om een sjaal in je haar te dragen, dat er altijd wel een manier is die perfect is voor jouw kapsel en stijl.

1. Back to the 90s 

Dit bericht bekijken op Instagram

Laughing at Will for laughing at me.

Een bericht gedeeld door Klaudia ☁️ (@klaudiacloud) op

Misschien herinner je je deze typische 90s-klassieker nog wel. Een sjaaltje als een soort kapje in je haar. Je kunt natuurlijk iedere vierkante sjaal in een driehoek vouwen (bijvoorbeeld deze van Uterqüe via Zalando), maar er zijn op dit moment ook veel sjaaltjes verkrijgbaar die je als een haarband in je kunt doen, zoals deze van ASOS, handig!

2. 40s flare 

We gaan nog wat verder terug in de tijd, want ook deze typische 40's tie-up stijl is hartstikke hip. In de video hierboven kun je ook meteen zien hoe je de look zelf na kunt maken. De sjaal die in het filmpje gebruikt wordt, shop je hier.

3. Vintage vibes 

Voor die dagen dat je je gewoon net een beetje meer glam voelt. Combineer met je meest fabulous zonnebril en je steelt ongetwijfeld de show. 

4. Paardenstaartmeisje 

Wikkel een sjaaltje om een lage staart en geef een glamour touch aan een kapsel dat sowieso altijd al goed is. Werkt trouwens ook om een hoge staart of een knotje. 

5. Vlechtwerk 

Hoe elegant is deze look? Vlecht simpelweg een sjaaltje mee door je haar en you’re good to go. 

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook