Een exclusief binnenkijkje in de beautyroom van Sylvie Meis

Sylvie Meis ging in gesprek met Westwing en liet de kamer zien waar ze heur lippen stift en de neus poedert.

Lees ook

Het is de droom van menig vrouw: een inloopkast. Presentatrice en model Sylvie, van Nederlandse bodem en megapopulair in Duitsland, laat haar Hamburgse beautyroom zien en tipt meteen alle musthaves, make-up trucs en haar favoriete ‘getting ready-soundtracks’. Wil je weten!

“Mijn beautyroom is een oase van rust en welzijn – waar ik écht tijd voor mezelf heb”, aldus Sylvie in gesprek met Westwing.

Beauty Talk

Wat mag er in geen enkele beautyroom ontbreken?

“Voor mij zijn een spiegel en goede verlichting essentieel. Omdat make-up mijn grote liefde is, heb ik er veel ruimte voor nodig: wat gezellige opruimboxen en een groot dressoir doen wonderen.”

Jouw truc voor een snelle touch-up voor een Zoom-meeting?

“Kleurrijke lipgloss geeft je meteen een frisse uitstraling en een concealer helpt om snel je onregelmatigheden weg te werken. Wanneer je nog wat tijd overhebt, kan een beetje highlighter onder je wenkbrauwen en in de binnenhoek van je ogen geen kwaad. Het laat je er wakkerder uitzien.”

Welke playlist luister je tijdens het optutten?

“Ik ben een grote 80’s-fan, maar ik luister ook graag naar J.Lo of Taylor Swift. Wanneer ik me klaarmaak voor een date heb ik iets meer romantisch nodig.”

Glam Like Sylvie

Sylvie haar hemelse droom van roze en poedertinten is een pure bron van inspiratie, als je het ons vraagt. De succesvolle zakenvrouw heeft namelijk de perfecte me-time-ruimte weten te creëren. “Een leuk extraatje is een licht, zacht vloerkleed dat de kamer nóg gezelliger maakt. In mijn beautyroom heb ik vooral lichte en poedertinten gebruikt, in combinatie met glamoureuze materialen als fluweel.” Wil je ook zo'n kamer als Sylvie? Shop onze favoriete stukken hieronder!

Handgemaakte fluwelen poef Duo

Handgeweven viscose vloerkleed Jane, Ø 200 cm

Dressoir Jesper

Wandspiegel Butterfly

Hanglamp Lunar

Fluwelen daybed Wind

Meer info vind je op westwing.nl

Bron: Glam Like Sylvie

Laatste nieuws

Zie ook