Dit is de kleur die Kate Middleton nóóit mag dragen

De hertogin kan zo’n beetje alles hebben, maar er is één kleur waarin je haar niet zult betrappen.

Lees ook

Als één van de meest gefotografeerde vrouwen ter wereld, wil je op elke foto je van je beste kant laten zien. Gelukkig zorgt Team Kate (denk aan: kappers, stylisten, kledingmakers en een handvol assistenten) daar dan ook voor.

Het Britse koningshuis staat erom bekend om gretig te zijn als het aankomt op protocollen. Voor elk wissewasje is er een protocol opgesteld. Zo ook voor het niet-dragen van één specifieke kleur tijdens een publiekelijk evenement. De kleur? Tja, laat het de Oranjes niet horen, maar de kleur oranje wordt door Lilibeth niet geaccepteerd. Oranje doet het schijnbaar niet zo goed op foto's. Mocht ze wel voor de kleur kiezen, dan zal dit waarschijnlijk een perzikkleurig exemplaar zijn.

Goedkoop

“Het is geen officiële regel, maar toch houden veel Britse royals zich hieraan.” Ook zit er een psychologische gedachte achter, de kleur staat voor een hoop positieve dingen, maar ook voor exhibitionisme en oppervlakkigheid. Ook zou oranje 'goedkoop, te trots en eenkennig' ogen. Wellicht vergezocht, maar voor de hertogin reden genoeg om de kleur links te laten liggen. Misschien is een royal onderonsje met de koningin van Oranje een optie? Máxima liet meerdere malen zien hoe je de oranje kleur rockt ↓ Oranje Boven! Oranje Onder en Oranje van Top tot Teen.

Hertogin Sarah doet lekker haar eigen ding.

En ook schoonzus, prinses Diana, doet waar ze zin in heeft.

Bron: Libelle | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook