Dit kun je leren over plastische chirurgie van Hollywood-popjes

"Alles aan mij is fake", lees en leer over deze 9 Hollywood popjes!

Lees ook

Onlangs liet Chrissy Teigen haar pronte fake boobs verwijderen. Ze had er genoeg van, en om te bewijzen dat ze echt weg waren, deelde ze de bloederige foto's van de operatie. Niet verwonderlijk, als je bedenkt dat Chrissy sowieso altijd al open is geweest over alle ingrepen die ze heeft laten doen. Net als deze acht andere plastic popjes uit Hollywood. Lees en leer!

Chrissy Teigen

Wat heeft ze laten doen? “Alles aan me is fake, behalve mijn jukbeenderen,” grapte Chrissy. “Voorhoofd, neus, lippen: fake, fake, fake. Ik heb mijn oksels laten liposuccen. Dat was niet echt noodzakelijk, maar ik dacht dat het me meer zelfvertrouwen zou geven. Ik kreeg er iets langere armen door.”

Body positive? “Alles en iedereen is oké wat mij betreft. Blijf zoals je bent, verander je zelf, wat je maar wilt. Het is een vrij land. Als ik een derde boob zou willen, dan is dat aan mij.”

Wijze les: “Ik snap niet waarom mensen er zo schimmig over doen. Zie in Los Angeles maar eens iemand te vinden die niets heeft laten opereren.”

Dit bericht bekijken op Instagram

no idea where these are from. is this even me

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Cardi B

Wat heeft ze laten doen? Wat niet? Vorig jaar nog een tweede 'borstverbetering' na de komst van dochter Kulture (“Mijn dochter heeft mijn lijf flink verkloot”) en Cardi laat liever haar vet wegzuigen in plaats van lijnen en trainen.

Body positive? “Mijn werk als entertainer is een 24/7 baan, dus ik heb geen tijd om te sporten,” aldus Cardi op kritiek dat ze minder in zich moet laten snijden en meer zou kunnen gaan sporten. “En ik wilde specifieke dingen die alle fitness van de wereld niet voor elkaar kan krijgen. Een work-out gaat je boobs niet liften, hè? Dus koop ik gewoon mooie nieuwe borsten.

Wijze les: “Ik doe whatever de f*ck ik wil doen met mijn lijf.”

Dit bericht bekijken op Instagram

It’s all about the shoes for me

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib) op

Kaley Cuoco

Wat heeft ze laten doen? Borstimplantaten, een nosejob en fillers, onder andere in haar hals. “Die boob job is het beste wat ik ooit heb gedaan, het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven”, zegt Kaley. “Ik yoga me suf, ik eet supergezond, ik rijd paard, wat maakt het uit dat ik de natuur een handje heb geholpen om me beter te voelen?”

Body positive? “Hoe graag je ook wilt houden van je innerlijke zelf – het spijt me, maar je wilt er ook gewoon goed uitzien,” aldus Cuoco.

Wijze les: “Waarom zou je niet de beste versie van jezelf mogen zijn?”

Jamie Lee Curtis

“Afkicken van alcohol en drugs heeft meer voor me gedaan dan die paar ingrepen, laten we het in perspectief houden.”

Wat heeft ze laten doen? “Ik heb alles laten doen,” aldus de sassy zestiger Jamie Lee. “Een beetje plastische chirurgie. Een beetje lipo. Een beetje botox. Alles om het middelbare lijf maar niet middelbaar te laten lijken. En weet je wat het is? Het werkt geen van alle. Ik heb het geprobeerd, het was niks, ik vond het vreselijk. F*cking charlatans die op mijn geld uit waren.”

Body positive? “Ik heb uitgevonden wie ik ben door talloze kapsels, outfits, beautypogingen, ingrepen en diëten,” zegt Jamie Lee. “Het is een evolutie geweest. Ik heb het omarmd en geaccepteerd.”

Wijze les: “Ik denk dat het goed is om erover te praten. Niemand schiet iets op met taboes.”

Caitlyn Jenner

Wat heeft ze laten doen? Voor haar transformatie van man tot vrouw onderging Caitlyn Jenner meerdere operaties, waaronder een geslachtsverandering, borst- en gezichtsoperatie om haar vrouwelijkere trekken te bezorgen. “Je doet zoiets niet voor een realityshow,” zegt ze. “Het was een stap in een proces van vele stappen richting eerlijk zijn over wie ik ben.”

Body positive? “Het is niet niks. Het trekt lichamelijk een wissel op je, maar ik ben heel dankbaar dat het kon en dat ik niet langer hoef rond te lopen met het gevoel in een leugen te leven.”

Wijze les: “Die penis had geen speciale nut voor me. Ik had er ook genoeg van hem steeds ergens in te moeten stoppen.”

Iggy Azalea

Wat heeft ze laten doen? Neus, borsten, vermoedelijk bilimplantaten en de nodige fillers. “Ik had eerst geen borsten, alleen tepels,” zegt Iggy. “Mijn nieuwe neus maakt niet zoveel verschil.”

Body positive? “Ik had geen plastische chirurgie nodig,” zegt ze. “Er was niks mis met me. Het is een persoonlijke keuze. Ik vind het sneu om het te ontkennen. Het is ook eerlijker tegenover mijn fans om er open over te zijn.”

Wijze les: “Mijn nieuwe neus had ik misschien ingrijpender moeten laten veranderen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

walking away.

Een bericht gedeeld door Iggy Azalea (@thenewclassic) op

Lil’ Kim

Wat heeft ze laten doen? Jukbeenimplantaten, nosejob, lipvergroting, kin-implantaat, huidbleeksessies en borstvergrotingen. Soms is ze ook zelf verrast door het resultaat, zoals vorig jaar: “Het eerste wat ik zei toen ik mezelf zag was: 'Hé, ik lijk op Melania Trump!'”

Body positive? “Ik vind mezelf prachtig. Mensen denken dat ik ermee ben begonnen, omdat ik geen zelfvertrouwen had, maar het was gewoon uit ijdelheid. Ik ben een perfectionist. Ik ben nooit af.”

Wijze les: “Als iets aan mezelf me niet meer bevalt, laat ik het fiksen. Daar ben ik pro-actief in. Ook dát is feminisme.”

Dit bericht bekijken op Instagram

I’ll holla at cha later 💋

Een bericht gedeeld door Lil' Kim (@lilkimthequeenbee) op

Victoria Beckham

Wat heeft ze laten doen? Haar 'prikjes' worden subtiel uitgevoerd, de evolutie van haar borsten is wat opzichtiger, ze hebben vele cupmaten gehad. Vic: “De eerste in 1999, daarna nog eentje in 2006, om ze groter te maken. En vervolgens zijn ze in 2009 weer verkleind: torpedo bazooka's weg!”

Body positive? “Ik ben een echte vrouw die grote ervaring heeft met onechte extra's. Iedereen mag zelf beslissen wat hij of zij met zijn lijf doet of laat.”

Wijze les: Beckham zegt zelf altijd achter haar beslissingen te hebben gestaan, maar schreef later in een brief aan haar jongere zelf: 'Pruts niet zo aan je boobs. Lieg er niet over. En vier wat je hebt.”

Sharon Osbourne

Wat heeft ze laten doen? Facelifts, tummy tucks, borstverkleiningen en nog veel meer. “Er is niet veel wat ik niet heb laten tweaken, straktrekken, peelen, laseren, lakken, vergroten of verwijderen.”

Body positive? “Ik zeg niet dat je moet doen wat ik doe,” aldus Sharon. “Ik doe wat ik wil. Ik vind het prachtig dat vrouwen steeds meer omarmen wie ze zijn. Maar als je jezelf wilt veranderen, dan kan dat net zo goed een positieve actie zijn. Empowerment heeft vele gezichten. Dat van mij is straks weer nieuw!”

Wijze les: “Mijn vagina strakker laten maken was behoorlijk pijnlijk. En iedereen die zegt dat een facelift geen pijn doet, liegt. Het was alsof ik de nacht met een bijlmoordenaar had doorgebracht.”

Bron: Ella Vermeulen | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook