Throwback! Kroonprinses Victoria van Zweden headbangend bij Metallica

En niet alleen prins Daniel mocht mee, tot ieders verrassing ging ook oudste dochter Estelle mee.

Kroonprinses Victoria van Zweden houdt wel van een beetje ruige muziek en werd zo'n jaar geleden bij een concert van metalband Metallica gespot. Een leuke throwback!

En niet alleen prins Daniel mocht mee, tot ieders verrassing ging ook oudste dochter Estelle mee. Sterker nog, volgens Aftonblader was het háár idee om überhaupt naar het optreden te gaan.

Een woordvoerder van het hof bevestigde dat het gezin aanwezig was en dat Estelle al vaker interesse toonde in Metallica en andere bands zoals KISS. We hopen dat ze lekker los zijn gegaan, alhoewel Victoria's kapsel, een strakke knot, niet headbang-proof is (of juist wel?!). Hoe heerlijk is het ook trouwens dat de kroonprinses 'gewoon' in een spijkerjasje en makkelijke sleehakken naar een concert gaat. That's how she rolls.

Maar de Zweedse prinses is niet de enige royal die een aardig couplet kan meezingen en een paar danspasjes ten tonele voert. Zo swingen prinsessen Eugenie en Beatrice het liefst op Céline Dion en koningin Máxima laat zich helemaal gaan tijdens een nummer van Bløf.

Bron: Aftonblader | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws