Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Zoals we het gewend zijn

Tijden veranderen en de wereld is niet meer zoals die is geweest, maar één programma is terug zoals we gewend zijn! Stylist en presentator Fred van Leer presenteert in augustus een gloednieuw seizoen van het populaire TLC-programma Say Yes To The Dress Benelux. Met ook dit jaar een bruid die binnen haar budget móet blijven. Een bruid waarvan de moeder haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Een bruid die een prinsessen jurk of een extra sexy jurk zoekt. Een bruid waarvan haar BFF denkt dat haar mening belangrijker is dan die van de bruid zelf. En een bruid die ‘JA’ zegt tegen de perfecte jurk voor haar grote dag. Kortom Say Yes waar we zo van houden! “Er is een jurk voor iedereen en het is onze taak om die te vinden voor elke bruid”, aldus Fred, die ook dit seizoen weer wordt bijgestaan door de stylisten van Koonings The Wedding Palace. Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 11 augustus om 20:30 uur te zien bij TLC en op Dplay.

Prachtige bling

Wel of geen zon. Altijd een sprankelend effect met een diamanten sieraad. Om de liefde, een verjaardag of een geboorte te vieren. Of om jezelf eens een keer iets cadeau te doen. Sprankelende sieraden met een zomerse feel, je shopt ze via baunat.nl

Staycation Mocktails

Breng het Franse vleugje Flair naar Nederland met de Teisseire mocktails. Ondanks de opening van buitenlandse grenzen blijven we massaal in eigen land dit jaar. In het kader van staycation biedt Teisseire thuisblijvers een ultiem vakantiegevoel met de introductie van twee nieuwe 0% suiker siropen: Mojito en Pina Colada. De nieuwe siropen verrijken water eenvoudig en snel met een verfrissende smaak. Maar wil je uitpakken? Verander dan in een handomdraai jouw limonade in een tropische cocktail zonder alcohol en zonder suiker. Teisseire heeft een aantal recepten om jouw favoriete drankje zelf te maken en aan elk alledaags moment een beetje 'joie de vivre' toe te voegen. Bekijk teisseire.nl voor meer informatie & fijne smaakmakers.

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws