Zo verliep de eerste ontmoeting tussen Meghan en Kate écht

Niet alle royals zijn even goed in het geven van attente cadeautjes. Dat bleek wel toen prins William onlangs een hilarische anekdote deelde over die keer dat hij zelf de plank compleet missloeg. Meghan deed het een stuk beter bij Kate, zo valt te lezen in de nieuwe biografie Finding Freedom, die op 11 augustus uitkomt.

Lees ook

De eerste ontmoeting tussen de schoonzussen vond een dag na Kates verjaardag en vier maanden voor Meghans huwelijk met Harry plaats. Volgens de schrijvers van het boek had Meghan daarom een cadeautje meegenomen en die viel goed in de smaak. “Het Smythson notitieboek van zacht leer brak het ijs, net als Meghans enthousiasme over de 20 maanden oude Charlotte.”

Goed geholpen

Meghan vertelde in een interview zelf ook al eens over de eerste ontmoetingen met Harry’s familie. Destijds zei ze: “Zijn familie is zo hartelijk. Ze zijn geweldig en de afgelopen anderhalf jaar hebben we elkaar goed leren kenen. Ze helpen me om onderdeel te worden van de familie en laten me kennismaken met het koninklijk huis. Dat is ontzettend speciaal.” 

Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook