Koninklijke fotograaf verklapt: Dit is de favoriete trouwfoto van Kate

Royal wedding-fotograaf Samir Hussein heeft onthuld welke foto van de bijzondere dag Kate's favoriet is. En het is best een verrassende keuze.

Lees ook

De royal wedding zat vol geplande fotomomenten en die hebben natuurlijk legendarische beelden opgeleverd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de balkonfoto’s en het plaatje waarop William en Kate pasgetrouwd en stralend de kerk uitwandelen. Toch is de foto die Kate het speciaalst vindt, veel spontaner ontstaan. En ook opvallend: William staat er niet op. Oeps…

Kates favoriet

Het beeld dat Kates hart heeft gestolen, is er één waar ze op staat met haar vader. Ze kijkt hierop nog een laatste keer om naar de mensenmassa, voordat ze met haar vader de kerk binnenloopt. Fotograaf Samir Hussein vertelt aan US Weekly: “Het ging allemaal heel snel. Buiten de abdij was het ontzettend druk. Veel mensen lagen er al dagen te wachten. Ik denk dat ze die menigte wilde erkennen.”

Één van Kate’s favoriete foto’s van de bruiloft. Bron: BSR Agency

Zoals ze is

De fotograaf vertelt dat hij het beeld zelf ook speciaal vond, omdat het goed laat zien hoe Kate daadwerkelijk is. “Ze heeft oog voor de mensen om haar heen.” 

Bron: Vogue, US Weekly | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook