Handige hack: nooit meer rode plekjes op je neus door je (zonne)bril

Oké, voor mensen die alleen zonnebrillen dragen is het minder erg dan voor brillendragers, maar iedereen wil toch een oplossing voor die vervelende, rode plekjes die brillen op je neus achterlaten? Nou, die oplossing is er dus!

Sinds de opkomst van TikTok zijn onze levens een stuk gemakkelijker geworden. (Over de tijd die je er dagelijks scrollend besteedt, hebben we het even niet). Het platform staat vol handige hacks, tips en tricks en daar zijn wij natuurlijk dol op. Zeker als zo’n hack dé oplossing biedt voor iets verschrikkelijk irritants, zoals die hardnekkige rode plekjes.

En ook leuk: de oplossing is ook nog eens hartstikke simpel. Je brengt gewoon een beetje oogschaduw primer aan op de plek waar de bril op je neus duwt en je zult zien dat de rode plekjes onzichtbaar blijven. Daar kan geen foundation tegenop. Check het in de video:

@elliemakeupartist

a lil EYE PRIMER saving the day for all the glasses wearin folks 🤓 ##minitutorials ##makeuptutorial ##makeupartist ##makeup ##makeuphacks

♬ They Call Me Tiago (Her Name Is Margo) – Tiagz

Primer tip

De oogschaduw primer die Ellie, de maker van het filmpje, gebruikt is van MAC. Namelijk de Pro Longwear Paint Pot. Een primer waar de beauty wereld al jaren laaiend enthousiast over is. Zelf uittesten? Je shopt de primer onder andere bij Douglas voor €23,00.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: iStock

Laatste nieuws