‘Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn weer bij elkaar’

Maandenlang klonken de geruchten dat Khloé Kardashian en basketballer Tristan Thompson (weer) bij elkaar waren...

Zijn ze nu wél of niet bij elkaar?

Maandenlang klonken de geruchten dat Khloé Kardashian en basketballer Tristan Thompson (weer) bij elkaar waren. En nu lijken we dan toch echt antwoord te krijgen. Bronnen melden dat de twee hun relatie officieel nieuw leven hebben ingeblazen. “Khloé vindt het heerlijk om hem thuis bij haar en True te hebben, ze geniet echt van de band die hij met hun dochtertje heeft. Daarbij is hij de afgelopen maanden ook geweldig geweest naar Khloé toe, hij heeft echt zijn best gedaan om te laten zien wat voor een man hij werkelijk is. Ze zijn ontzettend gelukkig met z’n drietjes,” aldus een bron.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mommy’s Little Lady

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Eerder vergaf Khloé haar ex al zijn vermeende slippertjes, zo zei ze: “Onze dochter True moet omringd worden door alleen maar liefde.”

Dit bericht bekijken op Instagram

🕊Soulmate 🕊

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Voor diegenen die het éven niet meer weten: Tristan reed een aantal keer een scheve schaats terwijl hij in een relatie was met Khloé. Toen zij aan het bevallen was van hun dochter, werd hij gefilmd in een club waar hij iets meer deed dan een praatje maken met mooie dames. Ook zou hij vreemd gegaan zijn met Jordyn Woods, Kylie Jenners (halfzusje van Khloé) ex-BFF. De grote vraag is nu of de relatie stand houdt als Tristan terugkeert naar Cleveland om te basketballen. “Dat zal de ultieme test voor hen zijn. Elke keer dat Tristan met zijn team moest reizen, stond zijn samenzijn met Khloé onder druk vanwege alle verleidingen die zich onderweg aandienden. Hopelijk heeft hij geleerd van zijn fouten en beseft hij nu wat hij in handen heeft.”

Bron: People, Daily Mail | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws