doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.
.
Weekdntips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Ik wil kaas!

Zeg je Edam, dan zeg je kaas. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch was er nog geen plek waar het verhaal rondom deze verbintenis was vastgelegd. Tot nu. Begin deze maand opende kaasmaker Henri Willig een heuse kaasbeleving aan Spui 9 in Edam: de Kaasjes van Edam. Hier leren bezoekers over Edammer kaas én het bijzondere pand waarin het eerbetoon zich bevindt. Ook kan er een koe gemolken worden, leer je hoe je kaas moet maken én hoe je het moet proeven. Willen we heen! Bestel via deze link je kaartjes.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Bruisende Boulevard

De perfecte spot tijdens een dagje zonnebaden op het strand van Scheveningen. ChouChou maakt luxe toegankelijk, beschikt over een uitgebreid à la carte lunch menu en voor een vaste prijs bestel je met het "grenzeloos genieten" menu de gehele avond lang diverse internationaal georiënteerde gerechten en Europese klassiekers. Zo lunch je met een Japanse Egg sandwich, fleur je de borrel op met een blooming onion en verras je je date met het sushi menu van de chef. Het interieur is vanwege de kleurrijke lampen, gouden details en stoelen bekleed met Ginkgo-bladeren vrij opvallend. De vele planten en botanische prints zorgen dan ook voor een frisse, rijke uitstraling met genoeg Instagrammable hoekjes.

Succes is een keuze

Maye Musk, het 72-jarige model dat pas na haar zestigste doorbrak en sindsdien veelvuldig geboekt wordt door Christian Siriano, Philipp Plein en Saks Fifth Avenue, heeft een boek geschreven. In ‘Een vrouw maakt een plan’ vertelt Maye (toevallig de moeder van Elon Musk, je weet wel, van Tesla) openhartig over de armoede die ze overwon, het geweld dat ze ontvluchtte en de vele tegenslagen die ze op haar pad tegenkwam. Maye: “Ik ben nooit bij de pakken gaan neerzitten. Met een plan ligt succes altijd binnen handbereik.” Nu te koop, € 18,99

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws