Wil je zien! Royals met een tatoeage

Queen Elizabeth zal zich waarschijnlijk niet snel naar de tattooshop laten rijden om een sleeve te laten zetten.

Lees ook

Queen Elizabeth zal zich waarschijnlijk niet snel naar de tattooshop laten rijden om een sleeve te laten zetten. Maar er zijn genoeg mensen met blauw bloed die wél van permanente plakplaatjes houden.

Zonnetje in huis

Sofia van Zweden, de voormalige partygirl die verliefd werd op een prins, liet tijdens haar verloving een aantal tatoeages verwijderen. Ze heeft er nu nog maar twee. Een vlinder met bloemen op haar flank en buik, die ze als twintiger liet zetten toen ze door Europa en Amerika ‘rondfladderde’. En een zon tussen haar schouderbladen. Die laatste is gebleven op verzoek van echtgenoot Carl Philip. Hij vindt het plaatje bij Sofia passen, omdat ze altijd zo straalt. #zoet

Lady Koopjesdeal

Ah, lady Amelia Windsor, het stoute nichtje van Harry en William en 38ste in de lijn van de Britse troonopvolging. Dit heerlijke schepsel heeft verschillende inktplaatjes, waaronder een symbool op haar torso, twee ‘dingetjes’ op haar polsen, een tijger op haar schouderblad en een ‘creatieve belijning’ op haar rechterarm. Die laatste liet Amelia zetten bij Nye Inks, iets wat ze schaamteloos – hallo koninklijke korting! – deelde op Instagram.

Rockprinses

Stéphanie van Monaco is duidelijk niet bang voor naalden. Ze heeft twee dolfijnen op haar enkel en een armband met een zonnetje op haar pols. De dolfijnen staan voor Louis en Pauline, haar kroost met Daniel Ducruet; het zonnetje is Camille, haar dochter met Jean Raymond Gottlieb. Op de onderrug heeft Stef een tribal laten zetten in haar tijd als rockprinses en circusartiesten-verleidster. Op haar bovenrug staat de S van haar naam in ranken.

Strakke ster

Toen Charlotte Casiraghi, verkleed als een soort mix van rapper, flygirl en deejay, meedeed aan een paardenevent dat door modehuis Gucci in Parijs werd georganiseerd, ontdekten we twee dingen. De dochter van prinses Caroline van Monaco, moeder van twee zoontjes, heeft zo’n strakke buik dat ze wel héél véél moet sporten. Én Charlotte heeft een tatoeage van een ster op haar buik!

Bron: Sandra ten Brink | Beeld: Bsr Agency

Laatste nieuws

Zie ook