Máxima & Mary: De appel valt niet ver van de boom

Dit zijn de gelijkenissen tussen de twee mooie royals.

Lees ook

Koningin Máxima en kroonprinses Mary van Denemarken zijn geen bloedverwanten, maar tóch valt de appel niet ver van de royal boom. Dit zijn de gelijkenissen tussen de twee royals.

Beide dames zijn dol op hun kinderen. Máxima heeft drie dochters: prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. De kroonprinses heeft samen met Deense kroonprins Frederik vier kinderen: prins Christian, prinses Isabella en de tweeling prins Vincent en prinses Josephine. Zo trots dat ze zijn, zetten ze hun kinderen maar al te graag op de kiek.

Mary en Máxima trouwden beiden met een prins van buitenlandse komaf. Zo heeft onze koningin Argentijnse roots en de kroonprinses (geboren als Mary Elizabeth Donaldsen) is een Australische/Schotse.

Toch weten ze zich goed naar de Nederlandse en Deense vlag te kleden. Wij noemen het: Diplomatic Dressing. De Deense vlag bestaat uit de kleuren rood en wit…

… en de Nederlandse vlag bestaat natuurlijk uit rood, wit en blauw, maar bij Máxima is de kleur Oranje ook zeker favoriet.

Los, opgestoken of met een kroontje…. Máxima’s haar zit altijd vorstelijk.

Maar hetzelfde geldt voor Mary.

Het oogde ietwat saai, toch kwam de koningin er mee weg. Op Prinsjesdag 2017 droeg ze deze Natan.

En ook voor Koninklijke Gelegenheden in Denemarken kiest Mary voor veilig grijs.

De prints en visuele grapjes van de ontwerpster Mary Katrantzou vallen in de smaak bij de koninginnen…

… en prinsessen. (Excuus voor het onscherpe beeldje.)

Elke royal heeft een sexy kledingstuk in de kast hangen die wacht tot het ultieme moment. Máxima en Mary zijn fan en wat staat een blote schouder ze goed.

It is good to be royal (besties)…

Beeld: Bsr Agency, Getty Images, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook