Weird much? De meest ongebruikelijke bruiloften van beroemdheden

In het huwelijksbootje stappen maar met een twist? Deze celebs gingen je voor:

Maar aan de andere kant… Wat is dan wel gebruikelijk?

Pamela Anderson en Kid Rock

Wie zegt dat een maagdelijke witte bruidsjurk doorsnee is voor je mooie dag, moet niet bij Pamela Anderson aankloppen. Zij droeg op haar trouwdag in 2006 op een jacht in Saint-Tropez wat luchtigs. Als in: een witte springbikini. De bruidegom was slechts gekleed in een spijkerbroek. Hoe relaxed hun bruiloft ook was, zo snel scheidden ze alweer van elkaar.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Met z'n allen in de natuur, bezaaid met bloemen en iedereen liep op blote voeten. Totally bohemian. Het thema is in deze tijd niet ongebruikelijk, maar waar Katja en Freek in uitsprongen waren hun 'trouwringen'. Nou ja ringen, het waren armbanden in pastelkleuren.

Emily Ratajkowski en Sebastian Bear-McClard

Net als Pamela Anderson hield model Emily zich ook niet aan de kleur wit als bruidskleding. Ze koos voor een broekpak van de Zara. In de kleur mosterdgeel, jawel. Alle genodigden droegen 'door mannenkleding geïnspireerde outfits'. Het werd een beestenboel, niet door de kleding van de gasten, maar naar verluidt waren er meer honden dan gasten. A good day was had by all.

Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy

De modeontwerper staat erom bekend haar pauzes te spenderen met roken, roken en nog eens roken. Daarom kijken we er niet van op dat tijdens haar grote dag met bankier Olivier Sarkozy er 'schalen en schalen vol sigaretten' waren. Voor de gasten natuurlijk. En voor Mary-Kate. In mei 2020 vroeg MK een scheiding aan.

Kristen Bell en Dax Shepard

De twee verdienen bakken met geld, maar dat wil niet betekenen dat ze een million dollar wedding kregen. Het stel had een goedkope bruiloft in Beverly Hills, waarbij de bruid een zwart topje met spijkerbroek droeg en in totaal maar 142 dollar moest neerleggen voor de gehele ceremonie.

Bron: Stars Insider | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws