doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Met deze 7 trucjes groeit je haar sneller

Vitaminen, crèmes en mineraalwater voor een winterproof huid!

De switch van veel zon naar de kou op het gezicht zorgt voor irritatie en resulteert over het algemeen in onzuiverheden. En nu?
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
verzorging

Weersveranderingen hebben meer effect op onze huid dan we wellicht denken. Hoe kunnen we ons velletje een handje helpen?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

We hebben prachtige zomermaanden gehad, maar de herfst staat alweer op de stoep. Regendruppels vallen steeds vaker en bladeren veranderen langzaam van kleur. Voor veel mensen betekent dit een slechte periode voor de huid. De switch van veel zon naar de kou op het gezicht zorgt voor irritatie en resulteert over het algemeen in onzuiverheden. En nu?

Hydrateren

De allereerste stap is hydrateren. De zon heeft je huid een flinke opdonder gegeven, maar je velletje moet daarbij ook nog eens omschakelen naar een lagere luchtvochtigheid (de verwarming gaat immers weer aan). Zonder voldoende water ziet je huid er doffer uit en zijn je rimpels en poriën veel meer aanwezig. Het gevolg is een droge, soms wat schilferige en zelfs onrustige skin. Gelukkig is dit over het algemeen goed op te lossen door meer water te drinken. Het water van ACQ&A is gevuld met zoutarm mineraalwater uit de Kastell bron en hierdoor extra hydraterend voor de huid. Echte schoonheid komt van binnenuit.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Egaliseren en opfrissen

Als de zomerse tint verdwijnt, is je huid helaas minder egaal en stralend dan op de vakantie (in eigen-land) kiekjes. Door de warmte kunnen je poriën wijder geworden zijn. Grote poriën ontstaan namelijk door verstopping van de huid. Daarnaast zorgt de zon voor vlekjes in het gezicht en door het gebruik van een exfoliant worden de dode huidcellen verwijdert. Hierdoor krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus weer een fris, egaal en stralend aanzien. Een exfoliant doet nog meer; dit product kan namelijk pigmentvlekken verminderen, collageen opbouwen, puistjes voorkomen en vocht vasthouden. Perfect voor het herstel dus!

Herstellen en beschermen

Ondanks alle flesjes zonnebrand zal je huid toch enige beschadiging opgelopen hebben. Het is dan ook niet gek dat huidaandoeningen vaker in het najaar en de winter voorkomen. Dit is dus hét moment om je huid een flinke boost te geven. Stoffen als vitamine C en vitamine A zuur werken goed tegen bestaande zonschade. Vergeet in de herfst niet om dagelijks een SPF te gebruiken, want zelfs door de regen heen, weten uv-stralen je gezicht altijd te vinden.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws