Wow! Zo zag Megan Fox er 15 jaar geleden uit

De actrice is bijna onherkenbaar op deze foto uit 2005.

Lees ook

De 34-jarige actrice Megan Fox wordt gezien als een van de knapste koppies uit Hollywood. Niet zo gek ook, want ze is prách-tig. Maar Megan heeft haar looks wel een handje geholpen. Of nou ja… de plastisch chirurg die ze op speed dial lijkt te hebben, dan.

In 2007, toen Megan doorbrak dankzij Transformers, was dat nog wel anders. De jonge natural beauty gooide hoge ogen in haar rol als Mikaela Banes. Maar toen ze deze rol kwijtraakte, was Megan bang dat dit het einde van haar carrière zou betekenen. Daarom besloot ze destijds om zichzelf ook te transformen. Niet in een auto, maar in een vrouw die ze zelf prachtig vond. Dit betekende volgens InTouch dat ze voor tienduizenden euro’s onder andere heeft laten sleutelen aan haar oogleden, neus, kaken en lippen. Ook liet ze haar huid laseren.

Gedaanteverwisseling

Een goede vriend vertelde een aantal jaar terug aan InTouch: “Megan ziet er nu totaal anders uit, maar ze is nog altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar looks te optimaliseren.” Niet iedereen is overigens enthousiast over de gedaanteverwisseling van de actrice. Plastisch chirurg Robert Guida noemt het ‘doodzonde’. “Die operaties hebben ervoor gezorgd dat ze er ouder uitziet dan ze werkelijk is.” Wat vind jij? Check de foto’s hieronder en oordeel zelf…

Bron: InTouch | Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook