doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Cute: Bella Hadid plaatst grappige foto met zwangere zus Gigi

Het model schrijft daarbij een emotionele caption voor haar zusje.
.
Bella Hadid

De socials van Gigi Hadid zijn sinds de aankondiging van haar zwangerschap redelijk rustig. Het model, dat haar eerste kindje verwacht met Zayn Malik, deelt ook maar weinig foto's van haar baby belly.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zus Bella heeft daar nu echter verandering in gebracht. En heel even jaagt ze haar volgers daarbij de stuipen op het lijf.

Huilen

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Op de foto poseren de Hadid sisters namelijk allebei met hun 'babybuik'. Maar in de buik van Bella zit alles behalve een baby. "11 juni, 2020... Twee baby's in de buik. Alleen is die van mij van een burger en die van Gigi van Zayn", verklaart het model bij de foto. Daarna gaat ze op de emotionele tour: "Ik hou zoveel van jullie allebei, ik kan niet stoppen met huilen."

Zwanger

De lieve caption zorgt alsnog wel voor verwarring onder de volgers van Bella. Sommigen vragen zich bijvoorbeeld af of het kindje 'Angel' zal gaan heten. Dit komt doordat Gigi zelf reageert met een engel-emoji. Anderen denken dat Gigi misschien al bevallen is, omdat Bella 'niet kan stoppen met huilen'.

Wanneer Gigi uitgerekend is, is niet bekend. Wel plaatste ze op 31 augustus een foto met de caption: 33 weeks. To be continued...

Dit bericht bekijken op Instagram

33 weeks ♡

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws