Huh? Krijgen Scott Disick en Kourtney Kardashian een vierde kindje?

Momenteel is het erg lastig to actually keep up with the Kardashians.

Lees ook

Momenteel is het erg lastig to actually keep up with the Kardashians.

De trailer van het gloednieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is zojuist online gezet en het lijkt hierin mogelijk dat Scott Disick en Kourtney Kardashian een vierde baby krijgen. Say what?!

Baby?

In de trailer is te zien dat zus Kim aan Kourtney vraagt of ze het opnieuw aan het proberen is met haar ex Scott, maar we zien helaas niet wat Kourts antwoord hierop is. “Scott zei tegen mij: 'We gaan voor baby nummer vier',” zegt Kim later in de trailer tegen haar zus. Moeder Kris vraagt vervolgens aan haar oudste dochter of ze zwanger is, waarop Kourtney lacht, maar opnieuw niets zegt. The drama.

Scott en Kourtney hebben samen drie kinderen, Mason (10), Penelope (8) en Reign (5). Het stel was negen jaar samen en ging vijf jaar geleden uit elkaar. The lord (Scotts bijnaam) had daarna een paar jaar een relatie met de 22-jarige Sofia Richie, maar zij gingen onlangs uit elkaar. Kourt had een knipperlichtrelatie met Younes Bendjima (27), maar deze relatie liep ook op de klippen. Zouden de twee dan nu toch eindelijk hun relatie nieuw leven in geblazen hebben? En deze bezegelen met een vierde baby? De tijd in KUWTK zal het leren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hi my loves!!!! Season 19 premieres Sept 17 on E! #KUWTK

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

17 september verschijnt het één na laatste seizoen van de serie.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook