Gwyneth Paltrow doet opvallende onthulling over co-ouderschap met Chris Martin

De actrice heeft twee kinderen met de zanger van Coldplay.

Lees ook

In 2014 gingen Gwyneth Paltrow en Chris Martin na tien jaar huwelijk uit elkaar. Ze kregen samen twee kinderen: Moses en Apple. Hun split verliep ogenschijnlijk vriendelijk. Zeker voor een beëindigd celebrity huwelijk was het gebrek aan juicy details opvallend. Daar brengt Gwyneth nu alsnog (een klein beetje) verandering in.

In The Drew Barrymore Show onthult de actrice namelijk dat zij en Chris nu een stuk beter met elkaar overweg kunnen dan tijdens hun huwelijk. Ook geeft ze toe dat het co-ouderschap niet altijd “zo goed gaat als het eruit ziet”.

Voor altijd familie

“Het is een beetje alsof je je huwelijk beëindigd, maar nog wel familie bent. Dat zal nooit veranderen”, geeft ze toe. “Op sommige dagen gaat het niet zo goed als het eruitziet. Wij hebben ook goede en slechte dagen, maar het gaat uiteindelijk vooral om het bereiken van een eenheid, liefde en wat het beste is voor onze kinderen.”

Even diep ademhalen

Ze gaat verder: “Tijdens moeilijke momenten haal je even diep adem, kijk je de ander aan en weet je weer wat je hebt afgesproken. Je glimlacht, je geeft elkaar een knuffel en je zet je weer volledig in voor de nieuwe relatie die je probeert te onderhouden.”

Gwyneth is inmiddels getrouwd met producer Bob Falchuk. Chris heeft een relatie met Fifty Shades-actrice Dakota Johnson. Hij woont dicht bij zijn ex-vrouw en de kinderen.

Bron: The Drew Barrymore Show | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook