doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kijk mee: dit is hoe het nichtje van Meghan Markle eruitziet

Noel Rasmussen is Meghan Markles 21-jarige nichtje.
.
Meghan Markle

Meghan Markles halfzus Samantha Markle staat erom bekend graag de media op te zoeken met nasty stories over Meghan. Het is dan ook geen verrassing dat de twee helemaal geen contact meer hebben. Het lijkt erop dat Samantha's 21-jarige dochter Noel Rasmussen ook geen contact meer heeft met haar moeder. In een interview heeft ze eens aangegeven dat ze zich erg schaamt voor haar gedrag.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Noel spreekt – in tegenstelling tot vele family members van Meghan – vol lof over haar tante. Zo vertelde ze aan Sunday Mirror dat ze enorm veel bewondering voor haar heeft.

Goed persoon

“Het zit in Meghans karakter om een goed persoon te zijn. Ze wil niet dat iemand zich ergens slecht over voelt”, begon ze haar verhaal. “Ik heb altijd naar haar opgekeken, alsof ze de grote zus is die ik nooit heb gehad. Vroeger gingen we vaak samen shoppen voor kinderboeken of voor kleding. Ze heeft me geleerd hoe belangrijk het is om boeken te lezen. Ze is vriendelijk, oprecht en heel warm.”

Schaamte

In aanloop naar de royal wedding zorgde Samantha voor behoorlijk wat rumoer. Zo haalde de halfzus van Meghan meermaals uit naar de voormalige actrice. Volgens Samantha had zij en de rest van de familie Markle een uitnodiging moeten krijgen voor de royal wedding, maar daar is Noel het niet mee eens.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

“Ze vertelde jarenlang aan de rest van de familie dat ze Meghan haatte, dat ze Meghan een narcist vond en dat Meghan een verschrikkelijke vrouw is – wat niet waar is. Maar toen Meghan begon te daten met prins Harry, kreeg ze opeens wel interesse in Meghan. Daarvoor had ze nooit naar Meghan omgekeken.”

Noel

Naar verluidt heeft Noel dan ook geen contact met Samantha en woont ze bij haar oma, Roslyn Markle, in Albuquerque, New Mexico. Benieuwd hoe het nichtje van Meghan eruitziet? Bekijk het hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws