Dit is de simpele haartruc voor Kate’s volumineuze hairdo

Niet alleen haar geweldige outfits zijn altijd on point, ook de lokken van Kate Middleton zien er altijd pico bello uit.

Met ogen over de hele wereld die je nauwlettend in de gaten houden, kun je je als Kate Middleton dan ook geen bad hair day permitteren.

Hoe ze dat doet? Vaste hairstylist Richard Ward verklapt aan de Amerikaanse Glamour haar geheim(en).

2 in 1

Voor de hertogin geen tientallen verschillende tubes in de badkamer. Integendeel zelfs. Volgens Richard gebruikt Kate zelfs een shampoo en conditioner in één voor haar lokken. De Cleanse & Condition-duo van Richard Ward Chelsea Collection is er een zonder sulfaten en bevat genoeg moisturizer om je haar te reinigen en hydrateren.

Va va voom effect

Daarnaast is Kate ook fan van volumepoeder, die ze op een speciale manier in het haar aanbrengt. De hertogin doet namelijk wat poeder op een kam, waarmee ze vervolgens de aanzet van haar lokken kamt. Dit zorgt voor het va va voom-effect, waarmee we Kate eigenlijk altijd spotten.

En last but not least: zo'n haarnetje 's nachts kan voor je partner misschien niet zo fijn zijn om naar te kijken, het doet gelukkig wel veel goeds voor je hairdo en het zorgt ervoor dat het de volgende dag helemaal top zit. Scoren dus, dat haarnetje!

Bron: Grazia, Glamour (US) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws