Openhartig interview met Ruud de Wild: ‘Ik vind mezelf pas de laatste tijd een beetje leuk’

Van Ruud (49) hoeft het niet meer zo nodig, al dat gedoe tussen de lakens. Seks is wat hem betreft slechts een handeling, maar affectie is iets waar je oud mee kunt worden. Openhartig interview!

Van Ruud de Wild (49) hoeft het niet meer zo nodig, al dat gedoe tussen de lakens. Seks is wat hem betreft slechts een handeling, maar affectie is iets waar je oud mee kunt worden.

Hoe zou je je huidige gemoedstoestand omschrijven?

“Goed, stabiel, wel ver ­ moeid. Dat komt, omdat ik maanden achter elkaar heb doorgewerkt. Corona was voor mij geen reden om uit te rusten, sterker nog: ik ben nog nooit zo druk geweest. Alles kwam in één keer. M’n radiowerk, schilderopdrachten, een nieuwe collectie wenskaarten. Sinds ik vorig jaar ben begonnen met het ontwer ­ pen van ansichtkaarten, gaan ze helemaal door het geluid.”

Dit bericht bekijken op Instagram

I ❤️ noordzuidlijn

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Waaraan verkwist je geld?

“Auto’s, denk ik. Olcay en ik zijn ook best van het cadeaus geven aan elkaar. Waar ik verder echt veel geld aan uitgeef, is uit eten gaan. Soms twee of drie keer per week, soms elke avond. Door de coronacrisis hebben we wel ontdekt dat we thuis eten min stens zo leuk vinden, omdat je dan lekker ongestoord met elkaar kunt praten.”

Wat is een sterke herinnering uit je jonge jaren?

“Fietsen naar school in Bussum. Vreemd genoeg kent mijn jeugd veel zonnige dagen, terwijl het in werke lijkheid niet zo’n leuke tijd was. Misschien is dat ook wel mijn sterke punt, dat ik de drang heb om het goede te onthouden.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Weekend 🍷💃🏽☕️🐑🥰met de leukste @olcay

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Nooit meer seks of nooit meer een telefoon?

“Nooit meer een telefoon, maar seks is zeker niet zaligmakend. Seks gaat toch een beetje over, het is overrated, affectie vind ik veel belangrijker. Seks is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden. Ik hou heel erg van knuffelen en aanraken.”

Meer over Ruud lezen? Je leest het morgen in de nieuwe Beau Monde!

Bron: Fleur Baxmeier

Laatste nieuws