doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

7X hemels

Na een succesvolle eerste editie opent De Dessertclub voor de tweede keer hun deuren. Lees: een goddelijk zeven-gangenmenu dat enkel bestaat uit desserts! Tip: Vier een culinaire kerst of ga knallend het nieuwjaar in en kom voor onvergetelijke feestdagen genieten van een 7 gangen dining experience bij De Dessertclub. Voor meer informatie: dedessertclub.nl

Spaghetti mét slabber

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf deze week kan je op Markt 7 terecht voor een zoalege spaghetti bowl zonder nonsens, maar met een vleugje rock-‘n-roll! bavet.eu

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Gin o'clock

Dit bericht bekijken op Instagram

Ever tried The Botanist Gin neat? For some, this way of drinking gin is a common pastime. For others, a gin isn’t complete without tonic and a garnish. Our gin is frequently referred to as a ‘sipping gin’ because it tastes delicious on its own. Made with 22 local, wild botanicals, the flavour of The Botanist Gin is complex yet perfectly balanced. What flavours from our visual Tasting notes can you identify? Due to the nature of how we distill, we have created a spirit with satin smooth viscosity, swipe to look at those oils! 😍 So next time you’re reaching for a Botanist and tonic, try it on its own first to really appreciate it’s unique flavours and mouthfeel! #thebotanistgin #scottishgin #provenance #isleofislay

Een bericht gedeeld door The Botanist (@thebotanistgin) op

Van kruidig en zoet tot fris, bloemig en aromatisch; door de verschillende smaakprofielen zorgen de 22 botanische ingrediënten voor een soepele, gelaagde en uitgebalanceerde gin. The Botanist is een London Dry Gin afkomstig van het Schotse eiland Islay. De gin wordt gedistilleerd in de beroemde Bruichladdich Distilleerderij die al sinds 1881 bestaat en wordt gemaakt van 9 core botanicals en 22 verschillende kruiden, planten en eetbare bloemen die allemaal op duurzame wijze op het eiland geselecteerd & geplukt worden. De smaak en geur van The Botanist geeft daardoor hart en ziel van Islay weer. thebotanist.com

Chocolade to the max!

De koude dagen staan binnenkort weer voor de deur en dan zitten we toch het liefste binnen voor de openhaard met een lekkere versnapering. Waldorf Astoria heeft hier iets heel leuks op verzonnen. Zij komen met de ‘Chocolate Afternoon Tea’. Want iedereen houdt van chocolade toch? De Afternoon Tea kan nu ook geserveerd worden in combinatie met drie verschillende exclusieve Whisky’s voor fijnproevers en liefhebbers. De zachte chocoladetonen matchen perfect met de afdronk van deze drie verschillende Whisky’s, maar Meric, een Franse bartender, heeft naast de selectie Whisky's ook een aantal heerlijke cocktails ontworpen die uitstekend bij de Chocolade passen. Maar ook zonder Whisky’s of Cocktails is deze Afternoon Tea uitermate geschikt voor jong en oud. Deze is vanaf 2 oktober te reserveren bij Waldorf Astoria Amsterdam.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws