Gravin Eloise haalt uit naar Marc Van der Linden: “Doe normaal”

"Doe normaal en houd je negatieve mening, die op niets gebaseerd is, voor je."

Lees ook

Gravin Eloise is boos en laat dit op Instagram weten.

Royaltydeskundige Marc Van der Linden sprak in een uitzending van RTL Boulevard over Claus-Casimir (Eloise haar jongere broertje) en zijn vertrek naar Gordonstoun, een kostschool in Schotland. Volgens Marc zou de plotselinge verhuizing te maken kunnen hebben met geruchten over het vermeende gebrek aan discipline bij de jongen. “Hij is charmant en ambitieus, maar heeft kwajongensstreken waar je je als ouders zorgen om zou kunnen maken.”

Eloise (18) kreeg hier lucht van en kon zich totaal niet in de woorden van Marc Van der Linden vinden en besloot haar mening op Instagram te delen. “Hoe kun je zo over een jonge jongen praten?! En niet verwachten dat dit hem niets doet.”, plaatst ze op een InstagramStory. “Hij is de leukste en sociaalste jongen en hij is ook nog eens de leukste broer. Doe normaal en houd je negatieve mening, die op niets gebaseerd is, voor je.” We weten niet of de royaltydeskundige gereageerd heeft.

Voor nu is het de bedoeling dat de jonge graaf (16) twee jaar zal gaan doorbrengen op de internationale kostschool. Ook is het volgens Marc een spontane beslissing geweest om Claus-Casimir naar Schotland te sturen: “Het is impulsief besloten, anders was hij niet begonnen in Den Haag en nu overgestapt. Ik kan er niet achter komen wat er precies is gebeurd, hoeft ook niet want dat wordt zo'n jongen zijn hele leven nagedragen, maar het gaat niet alleen om die webshop.” Over Claus-Casimir zijn nieuwe webshop vertelt Marc het volgende: “Gedurende de tijd dat de jongen daar zit, kan hij alsnog werken aan zijn webshop.”

Op Gordonstoun gaat hij het Engelse eindexamen A-levels doen én een uniform dragen. De school biedt naast academische vorming ook de mogelijkheid andere interesses te ontplooien, zoals sporten en theater. Gordonstoun is vooral bekend als de kostschool waar de Windsors – prins Philip, prins Charles, prins Andrew, Peter en Zara Phillips – zich ontplooiden. Je kent de kostschool vermoedelijk van The Crown, waarin het instituut figureerde.

Bron: AD, LINDA, RTL Boulevard, Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook