11 Dingen die je vast nog niet wist over deze royal weddings

Vooral nummer 6 had je anders echt nooit geweten...

Lees ook

Zelfs als je tot de laatste seconde aan de buis gekluisterd hebt gezeten tijdens de huwelijken van de royals, is de kans groot dat je leuke, schattige en opmerkelijke details gemist hebt. Maar na het lezen van dit artikel weet je echt álles.

Meghan & Harry

Bron: BrunoPress

1. Op het nummerbord van de trouwauto van Harry en Meghan stonden de cijfers 190518, oftewel: 19 mei 2018, de trouwdatum van het stel.

2. De bisschop die het huwelijk van Harry en Meghan sloot, las voor van een iPad. How very modern of him.

3. Op de tiara van Meghan zat een afneembare broche gemaakt van 10 diamanten.

Beatrice & Edoardo

Bron: BrunoPress

4. Het huwelijk van prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi had als thema ‘secret garden’. Dat paste perfect bij de gelegenheid, want het stel trouwde in het geheim.

Kate & William

Bron: BrunoPress

5. De uniforms die William en Harry droegen tijdens het huwelijk van William en Kate waren zweetbestendig.

6. De oorbellen die Kate droeg op haar trouwdag bestonden uit eikenbladeren. Dit symboliseert de bomen in Berkshire, waar de familie Middleton woont.

7. Het bloemenbudget dat William en Kate voor hun trouwdag hadden, was zo’n 800.000 pond waard.

8. Kate wist tot op het laatste moment niet wat de bestemming van de huwelijksreis zou zijn. William onthulde pas vlak voor vertrek dat ze twee weken in een villa in de Seychellen zouden verblijven.

Diana & Charles

Bron: BrunoPress

9. Op de zolen van de schoenen die prinses Diana droeg op haar trouwdag, stonden de letters ‘D’ en ‘C’ voor Diana en Charles.

10. De gehele trouwdag van Charles en Diana telde zo’n 37 miljoen pond.

Eugenie & Jack

Bron: BrunoPress

11. De verlovingsring van prinses Eugenie is geïnspireerd op haar persoonlijkheid. Tegen British Vogue zei de prinses hierover: “Jack zag de steen en vond dat hij op mij leek omdat het van kleur verandert en hij vond dat dat bij mijn karakter past, wat heel lief was.”

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook