Goed om te zien: Monique Westenberg en Roxeanne Hazes samen op pad

De sisters in law maken dierbare herinneringen samen met hun zoontjes.

Lees ook

Sinds het weer dikke mik is tussen Roxeanne en André Hazes heeft de zangeres er een familielid bij.

Roxeanne kan het namelijk heel goed vinden met haar schoonzus Monique Westenberg. De twee brengen veel tijd met elkaar door en dat levert mooie herinneringen op. Roxeanne en Monique delen allebei een paar foto’s waarop te zien is dat ze samen met hun kinderen Fender en André naar dierentuin Artis zijn gegaan. “Dagje naar de diertjes”, deelt Monique in de caption. Roxeanne reageert er met een paar hartjes op.

Toekomstplannen

Dat Roxeanne en Monique het goed met elkaar kunnen vinden, moge inmiddels duidelijk zijn. Het lijkt erop dat de twee samen dan ook grootse plannen hebben. Roxeanne hield onlangs een Q&A in haar Instagram Stories. Een van de vragen die ze kreeg was hoe ze de komende vijf jaar voor zich ziet. “Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt. Friese paarden, alpaca’s, geiten, kippen. Geen nieuwbouw, maar karakteristiek oud”, antwoordde Roxeanne.

Enne, laat dit nou net ook de droom zijn van Monique. “Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken? Dit is ook zó mijn toekomstdroom. En dan ook een ezel.” Hmmm, zal de familie Hazes dan binnenkort samenwonen? To be continued…

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook