Wil je weten: de beautyrituelen van Victoria Beckham

In de 90s brak ze door als Posh Spice en Victoria Beckham (46) ziet er haast geen dag ouder uit.

In de 90s brak ze door als Posh Spice en Victoria Beckham (46) ziet er haast geen dag ouder uit. Wat zijn haar beautygeheimen? “David is fan van mijn crèmes, hij jat ze.”

Plastic Fantastic

“Ik ben nog niet in de verleiding om cosmetische ingrepen te ondergaan, maar zeg nooit nooit. Iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt. Misschien is mijn standpunt over tien of twintig jaar anders, maar op het moment ben ik blij met hoe ik ben. Ik probeer de beste versie van mezelf te zijn, in plaats van dingen te veranderen.”

Signature Look

“Mijn go-to beautylook is een smokey eye, een aanwezige wenkbrauw, wat subtiele contouring en een nude lipliner. Ik breng wat glans aan op mijn jukbeenderen, oogleden en neusbrug. En een beetje op mijn cupidoboog, want dat laat mijn lippen voller lijken.”

Budget Tip

“Mijn geheim voor goede lichaamsverzorging is Weleda’s Skin Food. Het is heel betaalbaar en overal te verkrijgen. Als ik een tan heb, meng ik er wat kokosolie door – dezelfde kokosolie als waar ik mee kook.”

Huidzorgen

“Hoe ouder ik word, hoe kalmer mijn huid. Toen ik jonger was, had ik last van een onrustige huid en was ik continu bezig met het wegwerken van onzuiverheden. Gelukkig hoef ik me daar nu geen zorgen meer over te maken.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Brightening up a day at the studio in yellow #VBAW20 ☀️

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Meer lezen over Vic? Je leest het in de nieuwste Beau Monde, nu in de winkels!

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws