Dit zou de heftige reden zijn waarom Kate ex-hartsvriendin Rose nooit meer wil zien

In de Britse media gonst het al tijden van de geruchten over een intiem moment tussen Rose Hanbury en prins William.

Lees ook

Rose Hanbury was niet alleen het buurmeisje van hertogin Kate, het duo was ook onafscheidelijk. De hartsvriendinnen zetten zich samen in voor liefdadigheidsinstellingen en trokken geregeld met elkaar op. Maar volgens de Britse media kwam aan deze vriendschap een abrupt einde.

Dit gebeurde toen de Britse journalist Giles Coren onthulde dat prins Williams band met Rose veel verder ging dan alleen vriendschap.

Steamy

Prins William heeft altijd ontkend dat er meer speelde tussen hem en Rose, maar of de geruchten nu waar zijn of niet, de vriendschap tussen Kate en Rose is behoorlijk bekoeld. Sterker nog, een insider meldt dat Kate haar oude vriendin nooit meer wil zien. “Ze zal niet voor niets een vriendschap verbreken die ruim tien jaar heeft geduurd.”

Rose Hanbury (links) in 2019 op Buckingham Palace. Bron: BrunoPress

Tijdenlang was het duo onafscheidelijk. Ze gaan dan ook way back en werden al vrienden toen ze buren waren in Norfolk. Waar Kate was, was Rose en andersom. De twee bonden niet alleen over liefdadigheidswerk, maar zijn beiden ook moeder van drie kinderen en hadden sowieso een ontzettend goede klik. Maar vorig jaar kwam hier plotseling een einde aan. The Sun weet zeker wat de reden is: Rose zou hun vriendschap op het spel hebben gezet door een korte affaire met de prins.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook