Hertogin Halloween: Twittergebruiker komt met ‘spooky’ theorie over de jurk van Kate

Ook de royals ontkomen soms niet aan Halloween-proof ghost stories: een throwback.

Lees ook

Op 23 april 2018 beviel hertogin Kate van haar derde kindje: prins Louis. Kort daarna borduurde ze voort op een ellenlange koninklijke traditie: de wereld kennis laten maken met de piepkleine nieuwe royal op de trap van het ziekenhuis. Ze deed dit ook bij de geboortes van prins George en prinses Charlotte. So far, so good, dus.

Ze droeg tijdens het ‘introductiemoment’ een rode jurk met een witte kanten kraag die velen vergeleken met de outfit die Diana droeg toen ze prins Harry voor het eerst aan de buitenwereld toonde. Ook tot zover nog geen heel vreemde dingen aan de hand, want Kate brengt regelmatig een eerbetoon aan lady Di.

Prinses Diana met prins Harry. Bron: BrunoPress

Spannende theorie

Toch is er een (Nederlandse!) Twittergebruiker die een veel engere vergelijking vond waar de Britse media massaal mee aan de haal ging, namelijk: Mia Farrow in de horrorfilm Rosemary’s Baby. Neem even een momentje om het op je in te laten werken…

Hoe zit dat?

Wat gebeurt er ook alweer in Rosemary’s Baby? Nou… in deze film uit 1968 blijkt Rosemary zwanger te zijn van Satan’s baby. Hoe je het ook wendt of keert: de twee outfits lijken sprekend op elkaar. Maar of dit ook daadwerkelijk iets zegt over de achtergrond van de kleine Louis… eh? Wel respect voor Chrissie en haar grondige speurwerk.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook