3 celebs die na hun scheiding werden uitgekleed door hun ex-geliefde

"Ze kreeg de helft van zijn vermogen, en zag haar banksaldo met 100 miljoen dollar stijgen."

Oké, helemaal blut zijn ze niet, maar deze celebs werden keihard uitgekleed door hun exen.

Roseanne Barr

Weten we het nog, de vechtscheiding van Roseanne Barr en Tom Arnold in 1994? Vier jaar eerder waren ze zo intens verliefd dat Roseanne haar team advocaten bruut de deur had gewezen. Ze tekenden geen prenup, maar – zoals Roseanne later toe zou geven – een zelfmoordpact. Ze leven allebei nog, alleen Tom iets rianter na vier jaar huwelijk en 50 miljoen dollar rijker.

Steven Spielberg

Amy Irving trouwde in 1985 met Steven Spielberg. Ze wilde geen moeilijk gedoe met advocaten, en uiteindelijk schreef Steven de huwelijkse voorwaarden op een servetje. Zoals zij al verwachtte, was de rechter hier vier jaar later niet van onder de indruk. Ze kreeg de helft van zijn vermogen, en zag haar banksaldo met 100 miljoen dollar stijgen.

Mel Gibson

Mel Gibson was al 25 jaar getrouwd met zijn Robyn, een eeuwigheid in Hollywood waar ze in 2006 ook woonden. Helaas voor Mel, want in de staat Californië heeft de partner in het geval van geen huwelijkscontract recht op de helft van het vermogen. Mel moest daarom 450 miljoen dollar neerleggen.

Bron: Agnes Hofman | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws