Kate vóór William: dit zijn haar exen

Met haar picture perfect gezin kun je het je nog nauwelijks voorstellen, maar Kate had ook een leven voor William. Dit zijn haar exen.

Lees ook

Het is alweer 9 jaar geleden dat de hertog en hertogin van Cambridge elkaar het jawoord gaven. Sindsdien kreeg het stel drie kinderen en groeiden ze uit tot de populairste royals van het Verenigd Koninkrijk (ze moeten het alleen afleggen tegen The Queen).

Maar voordat William en Kate een dream couple werden, had Kate aan aantal andere serieuze relaties. Wie zijn deze mysterieuze mannen?

Willem Marx 

Toen Kate naar Marlborough College ging, had ze een relatie met Willem Marx. Volgens vrienden van hem was hij Kate’s eerste liefde. Haar eerste vlam heeft zowel een Brits als een Nederlands paspoort en is tegenwoordig werkzaam als verslaggever voor NBC. Hij is getrouwd met de Italiaanse tv-presentatrice Johanna Botta en spreekt ook nog eens Frans en Italiaans. What a catch! Op zijn Instagram-pagina zie je hem in actie:

Henry Ropner 

Toen Kate en William in 2007 even uit elkaar waren, heeft Kate naar verluidt gedatet met Henry Ropner. Hij werd voor het laatst tegelijk met Kate gespot op een bruiloft in Somerset in 2012. Sinds zijn kortstondige relatie met Kate, is hij getrouwd met een dochter van een zakenman en is hij mede-eigenaar van een familiebedrijf dat miljoenen waard is. Hieronder zie je hoe hij er nu uitziet (even swipen).

Rupert Finch

Rupert Finch was bezig aan zijn laatste jaar van de rechtenstudie op St. Andrews toen hij Kate ontmoette. Ze hadden uiteindelijk iets minder dan een jaar een relatie. Hij is nu werkzaam als advocaat en trouwde in 2013 met de dochter van de Maraquess of Reading: Lady Natasha Rufus Isaacs.

Bron: BrunoPress

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook