Dit is wat Elizabeth en Philip écht vinden van ‘The Crown’

Natuurlijk zijn we bij Beau Monde allemaal obsessed met The Crown, maar wat vinden de royals zelf eigenlijk van de populaire Netflix-serie?

Lees ook

Hoewel fans over de hele wereld razend enthousiast zijn over de serie, hoopt iedereen stiekem dat tussen alle trouwe kijkers in ieder geval twee specifieke personen zitten. Namelijk queen Elizabeth en prins Charles, op wie de serie gebaseerd is.

Matt Smith, die prins Philip speelt in de serie, vertelde eens tegen The Observer dat hij heeft begrepen dat Philip in ieder geval géén fan is. “Een goede vriend, die een bekende naam is in de filmindustrie, was een keer aanwezig bij een diner met de royals en prins Philip vroeg hem toen of hij betrokken was bij ‘dat Crown ding’. Tegen het einde van het diner vroeg diezelfde vriend of Philip dan weleens naar The Crown had gekeken, waarop hij kort en bondig antwoordde: “Don’t be ridiculous.” Ongemakkelijk!

The Crown/Netflix

Koningin is fan

Voor Matt en de andere acteurs is er overigens geen reden tot paniek. Volgens ingewijden heeft koningin Elizabeth wél naar de serie gekeken en is ze er dol op. Wij gniffelen nog even bij de gedachte aan the queen onder een koninklijk fleece dekentje, die in haar koninklijke pyjama zit te genieten van alle royal drama.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook