Dít is de man waar Máxima mee was vóór WA in het vizier kwam

Waar Hare Majesteit nu gaat voor een nuchtere Hollander, viel Máxima vroeger op een ietwat anonieme man.

Lees ook

Waar Hare Majesteit nu gaat voor een nuchtere Hollander, viel Máxima vroeger op een ietwat anonieme man.

Vriendje in New York

Na lang verstoppertje te hebben gespeeld, werd Máxima in 2001 in één klap wereldberoemd door haar verloving met Willem-Alexander. Maar voordat de royal de liefde van haar leven leerde kennen, leidde ze een anoniem bestaan en woonde ze in New York. En ja, daar hoorde romances bij. Een bekende is Dieter Zimmerman waar Máxima een tijdje mee samenwoonde, ook temperamentvolle Argentijn Tiziano Iachetti hoort in dit rijtje. En volgens auteur Vera Calderón kunnen we nog een naam toevoegen aan het liefdesleven van de koningin.

© RVD – Verlovingsportret – Graciela Rossetto

Temperamentvolle Argentijn

Tiziano Iachetti. Dat is de naam van de man die als eerste het hart van onze koningin zou hebben veroverd. Haar eerste serieuze relatie. Met hem ontdekte ze het nachtleven in Buenos Aires. Samen liepen ze veel feestjes af, beide waren dol op uitgaan. Maar ze kon ook serieuze gesprekken met hem voeren; Tiziano is zeven jaar ouder dan de Argentijnse schone.

De Argentijn is een zoon van Italiaanse immigranten. Zijn vader had een bedrijf in espresso-apparaten voor de horeca. Tiziano ging later zijn eigen weg. Begin 2000 verkocht hij grond, bij voorkeur aan Italianen. De eerste serieuze relatie van Máxima liep tijdens haar eerste jaar aan de universiteit op de klippen. Daarna legde de Argentijn het aan met een model. Tiziano is inmiddels getrouwd en vader. Een paar van Máxima’s exen konden hun mond niet houden over de relatie. Tiziano wel. Het enige wat hij in de tientallen jaren over zijn ex heeft losgelaten is: “Het is een goeie meid. En heel intelligent.”

Het artikel gaat verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws

Zie ook