Royal Beauty: Zó fix je je haar net als hertogin Kate

Los, opgestoken of met een kroontje.... Maar ook zonder kapper aan huis fix je deze royal hair do’s makkelijk zelf.

Lees ook

We bespeuren bijna nooit een 'bad hair day' bij de royals. Vooral de lokken van Kate Middleton zijn jaloersmakend mooi.

Ze deelt haar drie grootste geheimen over haar stralende haar.

Als we Kate mogen geloven, heeft ze haar glanzende lokken te danken aan de goede shampoo en conditioner van het merk Kérastase. Zelf zou ze de lijn van Bain Satin gebruiken, deze shampoo en conditioner maken het haar zachter en laten het stralen. Ook is ze enorm fan van de Cleanse & Condition-duo van Richard Ward Chelsea Collection, dat is er eentje zonder sulfaten en bevat genoeg moisturizer om je haar te reinigen en hydrateren.

Bij chique gelegenheden steekt Kate haar prachtige lokken altijd netjes op. Het is verbazingwekkend hoe haar opgestoken haar de hele dag op zijn plek blijft zitten, maar volgens Kate heeft ze dit te danken aan een haarnetje. Een heel dunne variant die precies dezelfde kleur heeft als haar eigen haarkleur, zodat 'ie bijna niet opvalt. Aanschaffen maar!

Daarnaast is Kate ook fan van volumepoeder, die ze op een speciale manier in het haar aanbrengt. De hertogin doet namelijk wat poeder op een kam, waarmee ze vervolgens de aanzet van haar lokken kamt. Dit zorgt voor het va va voom-effect, waarmee we Kate eigenlijk altijd spotten.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook