Hilarisch: zo reageerde queen Elizabeth toen een gast over haar corgi viel

Briljant!

Lees ook

Het is algemeen bekend dat de koningin van Engeland dól is op corgi’s. Tijdens haar periode als queen hebben er maar liefst 30 de revue gepasseerd. En met namen als Candy, Foxy en Willow klinken ze gelijk als echte royals.

Helaas is de laatste corgi vorig jaar overleden, maar dat betekent niet dat haar geliefde honden snel vergeten worden. Onlangs nog dook er een hilarische anekdote op over een van haar kortpotige hondenkinderen in het boek The Other Side of the Coin: the Queen, the Dresser and the Wardrobe van Angela Kelly.

Goed bedoeld

De kleedster en designer vertelt hierin hoe ze samen met juwelier Harry Collins op bezoek ging bij de koningin in Buckingham Palace om een broche af te leveren. Een memorabel moment ter ere van de 100ste verjaardag van the Queens Mum. Maar helaas zal Harry zich altijd iets anders blijven herinneren van deze dag. Hij viel namelijk achterover over een van de koninklijke corgi’s. ‘Harry had ergens gelezen dat je, indien mogelijk, nooit je rug naar de koningin mag keren. Hij liep daarom dus achteruit. Helaas had hij Linnet, één van de corgi’s van de koningin, niet opgemerkt, waardoor hij strompelde en viel.’

Eind goed…

‘Harry was doodsbang dat hij de hond bezeerd had, dus hij begon wanhopig over de buik van de hond te aaien, terwijl hij aan een stuk door zijn excuses aanbood. Hare Majesteit maakte zich geen zorgen en stelde hem gerust. Ze zei dat het niet zijn fout was dat de corgi’s altijd op de meest onmogelijke plekken wilden liggen.’ Zo blijkt maar weer, de koningin heeft meer humor dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook