André Hazes onthult hoe het nu tussen hem, zijn moeder en Bridget gaat

“Ik ga nooit meer verwachten dan dit.”

Lees ook

Rachel Hazes steekt niet onder stoelen of banken dat ze geen klik heeft met schoondochter Monique Westenberg. Met Bridget Maasland kon ze het een stuk beter vinden. André Hazes geeft prijs hoe het nu tussen hen gaat.

Na een roerig jaar is André in rustiger vaarwater terecht gekomen. Hij is helemaal happy met zijn Monique en de jarenlange ruzie met zus Roxeanne is vergeven en vergeten. Radio-dj Frank Dane merkte op dat we nu weinig gossip meer horen over de zanger en sprak hem in De 538 Ochtendshow om te vragen of alles er nu écht zo rustig aan toe gaat. “Het gaat heel goed. Jongens, ik ben echt saai”, aldus André, die zijn portie drama voorlopig wel heeft gehad. Sidekick Jelmer probeert toch nog even naar meer nieuwtjes te vissen: “En jouw moeder dan? Jouw moeder was heel blij met Bridget destijds. Hoe is het met je moeder en Mo?”

Veel details krijgen we echter niet te horen. “Met m’n moeder en Bridget gaat het heel goed. Het is wat het is. Ik bel m’n moeder af en toe en dat is prima. Ik ga ook nooit meer verwachten dan dit”, vertelt André.

Met zijn ‘saaie leven’ probeert André weg te blijven uit de roddelbladen, maar de Hazes-telg hoopt alsnog binnenkort op de cover van een tijdschrift te prijken. Eerder maakte de zanger namelijk bekend hard te trainen om met een flinke spierpartij de omslag van Men’s Health te kunnen sieren. Op Instagram laat hij regelmatig zien dat hij al hard op weg is met zijn gains.

Bron: Radio 538, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook