Van deze heartthrob had Kate vroeger posters aan de muur

Het was dus niet prins William.

Lees ook

Ieder meisje heeft weleens de wens gekoesterd om prinses te worden, maar deze droom komt maar voor weinigen uit. Hertogin Kate mag zich sinds 2011 de vrouw van prins William noemen, maar van hem had ze vroeger zeker geen posters op haar slaapkamer.

In 2010, vlak voor het huwelijk, werd door een verslaggever aan haar gevraagd of de geruchten klopten dat ze foto’s van de knappe prins aan haar muur had als tiener. “Er gaat een verhaal rond dat je een foto van William had opgehangen”, zegt journalist Tom Brady tegen Kate in het officiële verlovingsinterview van het stel. William haakte hier maar wat graag op in: “Niet slechts een foto, maar wel twintig!”

Mocht ‘ie willen!

Maar een lachende Kate drukt deze geruchten snel de kop in. “Mocht ‘ie willen”, antwoordde ze. “Nee, ik had een foto van een Levi's model opgehangen. Geen foto van William, sorry.” William was echter nog niet klaar om het los te laten. Gekscherend reageerde hij: “Ja, van mij in Levi's, natuurlijk.”

Afgelopen 16 november was het 10 jaar geleden dat de verloving van William en Kate bekend werd. Bekijk het aandoenlijke fragment van het interview hieronder.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook