November fashion: Máxima’s mooiste outfits deze maand

Max haar mooiste looks op een rijtje.

Lees ook

De outfits van koningin Máxima zijn op het gebied van koninklijk nieuws iedere maand weer een highlight. We zetten haar mooiste looks uit november op een rijtje.

Chic en hip: 5 november brengt de koningin een bezoek aan het BovenIJ ziekenhuis in een super fashionable printje: de klassieke ruit. De japon is gemaakt door NATAN.

Bron: Koninklijk Huis

Bordeaux Beauty: op 6 november zien we Máxima tijdens een online toespraak in een donkerrode tint waarin we haar kunnen uittekenen. PS Verliefd op dat behangetje? Die shop je hier! 

Bron: Koninklijk Huis

Rocking ruitjes: De ruitjestrend blijft zich doorzetten in november. Op de 12de verscheen ze in een geruite mantel in typische herfsttinten bij een woonzorgpark. Ze combineerde de jas met een matching broekpak. 

Bron: Koninklijk Huis

Leer op z’n koninklijks: Ook op 18 november koos Máxima voor haar vertrouwde rode tint, maar ze gaf de outfit een spicy twist door de nette blouse te combineren met een rode rok met strikdetail.

Bron: Koninklijk Huis

“Jeans”: 19 november was Máxima te vinden op een locatie van MBO Utrecht. Als je snel kijkt, lijkt het alsof de koningin jeans draagt, maar het is een pantalon in denimblauw. Ze combineert de broek met een a-lijn top van NATAN. Fun detail: het mondkapje matcht met de tinten van haar top. 

Bron: Koninklijk Huis

Koninklijk kant: 24 november bracht de koningin een bezoek aan Museum van de Geest | Dolhuys. Ze zag er tijdens haar bezoek éxtra koninklijk uit in een beeldige kanten japon gecombineerd met zwarte hoed en handschoentjes. Classy

Bron: Koninklijk Huis

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook