Deze kerstverrassing hebben William en Kate in petto voor hun kids

William en Kate hebben weer iets leuks gepland voor hun kids.

Lees ook

Dit jaar zal er geen uitbundige kerstviering plaatsvinden op Sandringham. Het is al bekend dat koningin Elizabeth en prins Philip een rustig kerstfeest zullen hebben op Windsor Castle. Misschien vindt niet iedereen dat erg, want de familie houdt er naar verluidt een nogal opmerkelijke traditie op na…

De plannen van William en Kate zijn nog níét bekend en ook de decadente versiering op Kensington Palace is op dit moment nog geheim, maar waarschijnlijk staat Charlotte, George en Louis weer een leuke, feestelijke verrassing te wachten.

Enorme kerstboom

Normaal gesproken zorgen de hertog en hertogin van Cambridge namelijk voor een enorme kerstboom voor hun kids. Vol twinkelende lichtjes en enorme kerstballen. In voorgaande jaren deelden de Cambridges altijd veelvuldig foto's en videos van al die versieringen, dus hopelijk blijft dat dit jaar ook niet uit. We need ALL the Christmas magic!

Hello Magazine weet trouwens te vermelden dat de boom van William en Kate normaal gesproken de grootste royal kerstboom is. Dus we're in for a treat als ze besluiten om ook dit jaar beelden met ons te delen.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook