Pippa is zwanger, hertogin Kate wordt wéér tante!

George, Charlotte en Louis krijgen er een neefje of nichtje bij.

Lees ook

Leuk nieuws voor de Cambridge'jes. Pippa Middleton verwacht haar tweede kindje.

George, Charlotte en Louis krijgen er een neefje of nichtje bij. De zus van hertogin Kate is in blije verwachting van haar tweede kindje samen met haar man James Matthews. In 2018 werden zij al ouders van Arthur Michael William Matthews, waarbij Arthur zijn roepnaam is.

Een bron vertelde Page Six over het heugelijke nieuws. “Pippa en James zijn super gelukkig met het fantastische nieuws in dit moeilijke jaar. De hele familie is in de wolken.” Pippa heeft zelf haar zwangerschap nog niet bevestigd. Dit deed ze trouwens bij de eerste ook niet meteen. Die kondigde ze aan via een column in het Waitrose Weekend-tijdschrift waar ze geregeld voor schrijft.

Relatie

In 2012 hadden Pippa en James al een korte relatie, om in 2015 het weer opnieuw te proberen. In 2017 zijn ze officieel getrouwd en een jaar later kregen ze een kind. En de voorbereiding van Baby #2 is dus in volle gang.

Het is een vruchtbare maand, want niet alleen Pippa krijgt een kindje. Ook Zara Tindall verwacht haar derde kindje met echtgenoot Mike. En in Zweden is prinses Sofia óók in verwachting van de derde spruit.

Bron: Page Six | Beeld: Bsr Agency, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook