doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Hoe slim is jouw huishouden?

We verwachten meer en meer van de apparaten in de keuken.
.
hoe slim is jouw huishouden?

Hoe slim is jouw huishouden?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De smart vaatwasser

We verwachten meer en meer van de apparaten in de keuken. Waren we vroeger überhaupt al blij met een vaatwasser, nu willen we het liefst een model dat zichzelf in- en uitruimt. Die mogelijkheid zit er, helaas nog niet in, maar technologie staat niet stil. Vaatwassers krijgen namelijk steeds meer functies voor een nóg schonere vaat met een nóg lager energieverbruik. Vaatwassers worden slimmer en slimmer en daarom kiest een slim huishouden voor een moderne vaatwasser. Maar wat is dat nu precies, een slimme vaatwasser? Belangrijker nog: wat kun je er precies mee?

De voordelen van een slimme vaatwasser

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Een slimme vaatwasser kun je vanaf elke locatie starten. Handig als je op je werk bent en je realiseert dat je vergeten bent de vaatwasser aan te zetten. Kies ook op afstand voor een snel programma als je onverwacht gasten krijgt en de vaatwasser nog moet draaien. Ook kun je via de app tijden instellen waarop je vaatwasser automatisch gaat draaien, zodat de vaat ‘s ochtends schoon op je staat te wachten.

Ook zijn er vaatwassers waarbij je de mogelijkheid hebt om een reminder in te stellen die je waarschuwt als je vaatwastabletten bijna op zijn. Zo kom je nooit zonder vaatwasmiddel te zitten en beschik je altijd over schoon serviesgoed. In het verlengde hiervan maken andere modellen vaatwassers gebruik van een ingebouwde zeepdispenser. Afhankelijk van hoe vaak je de machine gebruikt, hoef je de tabletten of het poeder maar een keer per maand tot eens in de twee maanden bij te vullen.

Heb jij een of meerdere kleine draakjes rondlopen die graag in de vaatwasser rommelen? Er zijn ook vaatwassers verkrijgbaar met een kinderslot. Dit slot vergrendel en ontgrendel je eenvoudig met een app. Zo kunnen de kinderen nooit zelf de vaatwasser openen. En als je voor een volledig geïntegreerde vaatwasser kiest, valt deze sowieso al minder op als interessant speelobject.

Welke smart vaatwassers zijn er zoal?

De populariteit van de smart vaatwassers neemt onverminderd toe. Dit merken de grote fabrikanten ook en daarom neemt het aantal merken dat de smart vaatwasser aanbiedt gestaag toe. Bosch is een van de hofleveranciers van de slimme vaatwasser. Gebruik de VarioSpeed Plus-functie om je vaat in een mum van tijd perfect te reinigen en te drogen. De spoeltijd wordt met één druk op de knop tot wel 66% verkort, zonder in te leveren op de reinigingsprestaties. Daarnaast maakt Bosch gebruik van de DoseerAssistent, een slimme technologie om ervoor te zorgen dat je nooit te weinig, maar zeker niet te veel wasmiddel gebruikt. Fijn voor het milieu, de vaat én de portemonnee. Bosch smart vaatwassers zijn te bedienen met de bijbehorende Home Connect app. De app zorgt er niet alleen voor dat je altijd en overal de vaatwasser op afstand start, maar ook dat er bijgehouden wordt hoeveel tabletten er nog in de machine zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws