Merry christmas: dit is de nieuwe familiekerstkaart van de Cambridge’jes

Dat is nog eens een leuke verrassing in de brievenbus.

Sandringham zal er dit jaar verlaten bij liggen met kerst nu de royal family voor het eerst in járen niet zal afreizen naar het landgoed om daar de feestdagen door te brengen. The queen en prins Philip zullen kerst dit jaar zelfs voor het eerst in minstens 30 jaar met z'n tweeën doorbrengen. Dat moet volgens de regels van de overheid, maar misschien vinden ze het stiekem wel hartstikke fijn. Al die drukke kids om je heen terwijl je net even lekker probeert te genieten van je kalkoen op je oude dag…

Ook kerst voor prins William en Kate Middleton zal er sober uitzien. Maar dat betekent niet dat het stel álle tradities gelijk maar uit het raam gooit. Zo hebben ze wél hun traditionele familiekerstkaart de deur uit gestuurd.

Traditionele kaart

De familie stuurt namelijk ieder jaar een gepersonaliseerde kerstkaart naar verschillende goede doelen en organisaties als dank voor hun inzet. Dit jaar lijkt het erop dat ze, niet geheel onverwachts, hebben gekozen voor de medewerkers van the NHS (de Britse gezondheidszorg). De kaart verscheen op een fan-account van de royals, maar is (nog) niet gepost op de officiële socials van Kensington Royal.

Boerentafereeltje

Op de winterse kaart staan William en Kate met hun drie kids afgebeeld in gezellige gebreide truien. Ze poseren zittend op hooibalen voor een grote stapel gehakt hout. Heel farmer chic allemaal. Aangezien de familie het grootste deel van het jaar heeft doorgebracht in Norfolk op Anmer Hall, is het waarschijnlijk dat de foto daar gemaakt is. Ster van de show… eh kaart? De extreem schattige prins Louis!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws