Kim en Kanye leven grotendeels gescheiden, maar zijn dat nog niet

Naar verluidt is Kimye nog steeds on.

Het is alweer een paar maanden geleden dat we schreven over een op handen zijnde scheiding van Kim Kardashian en Kanye West. Inmiddels is het december, maar is het stel nog steeds bij elkaar.

Wel schrijft People dat ze amper tijd samen doorbrengen. Een bron vertelde dat ze 'erg gescheiden levens leven'.

Workaholic

“Kim heeft haar eigen werk en projecten die heel belangrijk voor haar zijn, en Kanye heeft hetzelfde. Hun levens overlappen niet echt.” Dit betekent overigens niet dat het koppel daadwerkelijk plannen maakt om er een punt achter te zetten. “Kim lijkt gelukkig”, vertelt de bron. “Ze concentreert zich voornamelijk op haar werk. Ze is ervan overtuigd dat ze een verandering teweeg kan brengen op het gebied van gevangenishervorming. Het is echt haar passie geworden en haar familie is erg trots.”

Beste voor de kids

Kanye's poging tot verandering met een halfbakken gooi naar presidentschap in juli is met een sisser afgelopen. Dit had hij voornamelijk te danken aan zijn eigen, nogal opmerkelijke, gedrag tijdens de campagne. Dit deed ook zijn huwelijk niet goed, maar het koppel lijkt alles bijgelegd te hebben. “Kim wil gewoon doen wat het beste is voor de kinderen”, meldt de bron.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws